Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Zaman Ve Maddi Mağduriyetim Giderilmesi

10 Temmuz 2024 14:36

Aksaray Öztürk Volkswagen bayisinden Taigo marka araç satın aldım. Aracı teslim alırken arka stop lambasından su almış olduğunu fark ettim. Yetkiliye gösterdim, tutanak tutup teslim ettiler. Durumu ile yarın haber vereceğiz dediler. Üç gün geçti, aramadılar. Ben aradım, randevu verdiler. Gittim, aracın yanına dahi gelmediler. Hava deliğinden su alırmış, yapacak bir şey yok dediler. Ankara Doğuş'tan randevu aldım, gittim. Araç burada kalacak, size tahsis edecek aracımız yok, ileri bir tarihe tekrar randevu verdiler. Tekrar Ankara'ya gittim, araç verdiler. Şereflikoçhisar'a döndüm, aracımın yapıldığını haber verdiler. Tekrar Ankara'ya gidip teslim aldım. Bu arada İzmit genel merkezden bir bayan devamlı olarak irtibata geçti. Aracın durumu hakkında ben de kendilerine aracın arızası ben teslim almadan önce vardı, ben bu kadar gel git yaptım, maddi manevi zaman kaybına uğradım. En azından aracıma cam filmi çekin de bir nebze yardımcı olun dedim. Garanti'den parçanızı değiştirdik, başka bir şey yapamayız dedi. Sanki araç ben teslim aldıktan sonra olmuş gibi. Velhasıl, Volkswagen'in mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

Muhammed

16 Temmuz 2024 14:51

Volkswagen Arca Otomotiv Araba Alma Mücadelesi

11 Haziran 2024 16:37
Volkswagen Arca Otomotiv Araba Alma Mücadelesi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo'da EPC Sorunu Ve Güven Kaybı

02 Nisan 2025 19:22