Vodafone Pay Anında Bakiyede Para Var İptal Etmek İstiyorum

10 Temmuz 2024 15:181.080
9 Temmuz 2024 18:45

Bilinçsiz bir şekilde Vodafone pay limitinden anında bakiye para aktarım yaptım faturama 1.500 lira yazdı yardımcı olabilir misiniz iptalini istiyorum

10 Temmuz 2024 16:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

10 Temmuz 2024 16:37

En kısa sürede bu işlem için haber bekliyorum

11 Temmuz 2024 18:38

Yarından itibaren sizlerin şikayet edeceğim kaç gün oldu dönüş yapmadınız mağdurum şu anda Vodafone

23 Temmuz 2024 01:44

Neden hala aramadım sorunumu çözün benim harcamadığım parayı ödüyordum resmen ciddi şikayetçiyim arayın beni iptal edelim

31 Temmuz 2024 22:48

Lanet olsun sizin yapacağınız işin içine sıcıym 2 gün sonra ödemem var harcama yapmadığım parayı ödüyorum 2 gün sonra yarin dava açmaya şikayetçi olmaya gideceğim a. Çocukları

1 Ağustos 2024 02:51

So kez diyorum iptalini istiyorum. Anlaşılmayan bir şey var mi işinizi adam akıllı yapın. Yoksa şikayetçi olacağım 1 aydır arayacağız dediniz aramadınız 2 gün sonra işime yaramayan parayı ödeyeceğim çok saçma kim ilgileniyorsa derhal benimle iletişime geçsin.

1 Ağustos 2024 02:51

İptal edin artık

6 Ağustos 2024 20:47

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone Pay’da Anında Bakiye Sürekli Sıfır Gösteriyor

19 Haziran 18:5267

Vodafone Pay uygulamasında faturalı hattım için yer alan “anında bakiye” özelliğini kullanmak istiyorum ancak uygulamada...

17 Haziran 15:49100

Vodafone faturalı hattımda yer alan Vodafone Pay hizmetinde yaklaşık 1 yıldır “4.500 TL’ye varan anında bakiye” ibaresi ...

Anında Bakiye Özelliği Sürekli 0 TL Görüntüleniyor, Kullanılamaz

1 Şubat 03:191.028

Vodafone Pay uygulamasında yer alan “anında bakiye” özelliğini kullanmak istiyorum ancak bakiye sürekli 0 TL olarak görü...

Tümünü Gör
750 TL Vodafone Pay Kodu Geçersiz

750 TL VodafonePay Kodu Geçersiz

Ali
Vodafone Pay Şifre Sorunu

Vodafone PayŞifre Sorunu

Songul
Vodafone Pay Faturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone PayFaturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay Fazla Ücret Aldı

Vodafone PayFazla Ücret Aldı

Zeynep
Vodafone Pay %10 İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Vodafone Pay %10İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Akif
Vodafone Pay Haksız Ücret İade Talebi!

Vodafone PayHaksız Ücret İade Talebi!

Derya

Öne ÇıkanKonular