Viomi V5 Pro Paspas Çıkarıldı Hatası

Su Naz
11 Haziran 2023 14:08

3 haziranda aldığım 6 haziranda elime ulaşan Viomi v5 Pro robot süpürgem geldiği günden itibaren paspas çıkarıldı uyarısı veriyor ve işleme devam etmiyor. Satıcı sorularım onaylanmıyor Trendyol müşteri hizmetlerini aradığımdaysa bana sadece yetkili servise götürebileceğimi iadeye göndersem bile kabul olmayacağını söylüyor. Yeni aldığım bir ürün ilk günden ilk andan itibaren bu problemi yaşıyor ancak iade oluşturamıyorum. Sorunumun çözülmesini rica ediyorum

02 Ağustos 2023 09:49

Viomi v5 Pro yaklaşık 2 ay önce aldım ve aldığım günden beri problem yaratıyor. Önce paspas çıkarıldı uyarısı veriyordu yetkili servise gönderdim bir şey yok deyip geri verdiler ama yine aynı problem vardı 1 haftada 4 defa yetkili servise gitmek durumunda kaldım en son pinde hata var deyip fabrikaya gönderdik dediler. Geldi servisten gerçekten düzelmişti problem. Ancak şimdi de kapıdan geçerken eşik olmamasına rağmen su tankı çıktı uyarısı verdi. Yetkili servise mesaj attığımda güncelleme gelmiştir güncelleyin olmazsa getirin dediler. Ben ilk aldığım günden beri problem yaşıyorum ve bir güncellemeyle su tankı yerinden mi çıkar. İade etmek istiyorum artık çok sıkıldım. Yardımcı olun lütfen

Ek
20 Haziran 2023 16:54 (Şikayetten 9 gün sonra)

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Viomi V5 Pro Robot Süpürge İçin Çözüm Bekliyorum

Hasan
07 Ağustos 13:02
Sürekli Arızalanan Viomi V5 Pro Robot Süpürge İçin Çözüm Bekliyorum

Sürekli Arızalanan Viomi V5 Pro Robot Süpürge İçin Çözüm Bulunamıyor

Zeynep
07 Ağustos 00:13
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Red Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Bahar
17 Ekim 22:59
Garanti Kapsamında Red Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti
Riza sonuçtan çok memnun

Riza
06 Mayıs 2024 14:51
Robot Süpürgemiz Garanti Kapsamına Alınmıyor
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Viomi V5 Robot Süpürge Kısa Sürede Arızalandı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

Büşra
18 Ekim 10:42