Fikri sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Kasko Bilgilendirmesi

Yanıltıcı Kasko Bilgilendirmesi
09 Aralık 2024 20:24

Avcılar Pelican AVM'de Vatan Bilgisayar'dan iPhone 14 telefon aldım. İki yıllık kasko yaptırdım. Daha doğrusu bana böyle söylendi. Yaklaşık 1 yıl 2 ay sonrasında telefonum kırıldı, kasko şirketine telefonu yollamak istedim fakat telefonun kasko tarafından yapılmayacağını ve karşılanmayacağını söylediler. Ücret talep ettiler. Bana kaskonun bir yıllık olduğunu söylediler. Fakat Vatan Bilgisayar çalışanı bana iki yıllık kasko yapılıp herhangi bir kırılma durumunda telefonun ücretsiz tamir edileceği söylendi. Bugün tekrar gittim, alıcıymış gibi yeni telefon alıp kasko yaptırmak istediğimi söyledim. Onlar bana bir yıl önceki gibi iki yıl sadece kasko ifadesini kullandılar. Başka bir çalışana aynı mağazada giderek telefonumun kırık olduğunu, kaskosu olduğunu ve yaptırmak istediğimi söylediğimde bu sefer de bir yıllık kaskonuz bitmiş, ücret alınır dendi. Sigorta şirketine ve kendilerine para kazandırmak için bu şekilde yanlış bilgi veriyorlar. Aklımda kasko yaptırmak yokken bile beni ikna ettiler. Mağdur durumdayım. Tamamen aldatıldım. O kadar para verip telefon ek garantisini uzatma yaptırmayın. Tamamen aldatmaca. Vatan Bilgisayar'a güvenip kasko dedikleri şeyi yaptırmayın.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 15:01
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vatan Bilgisayar Yanıltıcı Sigorta Bilgisi Ve Eksik Poliçe Teslimatı

21 Aralık 2024 16:09