Belma sonuçtan hiç memnun değil

Uğurlu Çeyiz Şikayetçiyim

12 Kasım 2024 18:13

Gaziantep Emek Uğurlu Çeyiz şubesinden alışveriş yaptım. Tüm şubeleriyle alakalı olmak üzere çok sorunlu bir mağaza. İlk aşamada çeyiz stresiyle gidiyorsunuz ve size her şeyi kampanya, peşin fiyatına taksit adı altında aldırıyorlar ve ben aldıklarımın hepsine pişman oldum. Hem hatalı ürünler gönderdiler hem de pahalı satış yapıyorlar. Ürünleri çok geç gönderiyorlar düğün tarihimi belirttiğim halde istediğim tarihte göndermediler. 3 hafta boyunca evimde eksik eşyalarımı bekledim. Gönderdikleri ürünler sizin seçtiklerinizden farklı geliyor. Ve hatalı ürünler çıkıyor hayatınızın en güzel günlerinde heyecanla evinize yerleşmek istiyorsunuz ama birçok sorunla uğraştırıyorlar ve asla yardımcı olmuyorlar. Her şeyi iptal etmek istediğinizde de kabul etmiyorlar. Aldıklarınız peşin fiyatına taksitli fiyat olduğu için şu anda borç kapama yaparsanız bir fark olmayacak diye bir yalan uyduruyorlar ve sizi ülke ekonomisinde peşin fiyatına taksitli alışveriş mantalitesi gibi bir algıya mahkum ediyorlar. Ödeme planı oluşturulurken biz size her türlü yardımcı oluruz diyorlar taksit ödemelerinizde o ay maddi durumunuza göre esnetme yapabiliriz diyorlar asla yardımcı olmuyorlar. 3 tane kefil istediler. Ben Gaziantep'te özel bir hastanede doktor olarak çalışıyordum. Kefilliğim için araştırıldığını iddia edip çalıştığım kurumu arayıp sizin hastanenizde böyle bir doktor çalışıyor mu demişler. Çalıştığım kurumdaki yetkili bana söyledi. Böylesine saygısızca bir tavırla yaklaşıyorlar ve ben bizzat arayıp siz benim mesleğimi sorgulayamazsınız dedim. O esnada kefil kabul edilmeniz için sormalıydık dediler. Bunun için resmi yollardan araştırılması gerekiyorken bu şekilde banal yollara başvurdular. Düğünüme yakın bir zamanda aldıklarımın hepsini iptal edememiştim ve çok zor durumda kalmıştım. Bunu mağaza yetkilileriyle görüştüm ve asla özür dileme nezaketinde de bulunmadılar. Bundan sonra bir olay daha yaşadım;taksit ödemeleri için bir numaradan yine aynı kadın beni aradı. Yaptığım ödemenin eksik odluğunu belirtti bana ödeme planımı göndermelerini ve ona göre kalan kısmı IBAN hesaplarına atacağımı söyledim ve işte olduğum için 10 dakika sonra aramalarını rica ettim ancak yine aynı saygısız üslupla ve yüksek bir ses tonuyla ödemeniz eksik, ödeme yapın yoksa kefilleri ararız diyerek tehdit edip herhangi bir şekilde yardımcı olmadılar. Bunca yazılan şikayeti göz önünde bulundurup ona göre hareket etmenizi temenni ederim.

13 Kasım 2024 08:57 (Şikayetten 14 saat sonra)

14 Ekim 2023 12:18
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Uğurlu Çeyiz Eşyalarım Eksik

23 Nisan 2024 12:35

Uğurlu Çeyiz Yanlış Bilgi Ve Teslimat Süresi Sorunu

09 Eylül 2024 16:27
Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurlu Çeyiz İl Dışı Sevkiyatımız Var Deyip Yalan Söylediler

27 Temmuz 2024 22:53
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 15:16
Gaziantep Uğurlu Çeyiz Mağazası Ve Çağrı Merkezi Şikayet