Sigorta Provizyon Talebi Reddedildi

Sigorta Provizyon Talebi Reddedildi
22 Kasım 2024 20:543.295

24/07/2024 tarihinde yaptırdığım tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında oğlumu KBB bölümüne 21/11/2024 tarihinde götürdüm. Doktor, geniz eti ameliyatı olması gerektiğini belirtti ancak sigorta şirketi, 746982146 numaralı poliçeli oğlumun p8334229 numaralı provizyon talebini reddetti. Sebep olarak poliçe öncesi gelişimsel tanı olduğunu belirtti ancak daha önceden hiçbir şikayet olmadığı için bununla ilgili gidilmiş bir doktor kaydı e-Nabız'da mevcut değil. Doktor, 3 aylık sorun olduğunu yazmış, bu yüzden reddettiler ancak sigortam yaklaşık 4 aydır var. Türkiye Sigorta, keyfi uygulamalarla karar veriyor. Gerekli şikayetimi sigorta tahkim komisyonunda arayacağım. Çağrı merkezi bütün itirazlarımı 24 saat geçmeden değerlendirip reddetmektedir. Derdimi kimseye anlatamıyorum. Muhatap yok, 4 yaşındaki bir çocuğun hakkı yenmektedir.

25 Kasım 2024 08:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildirim incelenmeye başlanmış olup, konuyla ilgili en kısa sürede tarafınız ile iletişime geçilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

25 Kasım 2024 10:42

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz geri bildiriminiz ile ilgili inceleme süreci devam etmekte olup iletişim bilgileriniz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla,

6 Mayıs 23:40

Bende hukuki süreci başlattım sonuna kadar da gideceğim çocukta asl geniz Eti tanısı yok ve ret geliyor tıbben ve hukuka aykırı dava ne kadar sürerse sürsün elimden geleni yapacağım Türkiye sigorta pişmanlıktır

25 Kasım 2024 21:57

İnanın aynı durumla karşı karşıyayım. Para alıp sigorta yapılırken süreç çok hızlı ama hizmette süreç asla ilerlemiyor ve kimse sizi dinlemiyor. Zaten 0 6 yaş arası çocukların klasik hastalıklarının ne getireceği belli olmaz o zaman hiçbir şeyi karşılayamazlar çünkü yemi gelişen bir bireyden bahsediyoruz hızla gelişen şeyler olması çok normal, bunu kimse bilmez. Kaldı ki bizde çocuklarımızı keyfi ameliyat ettirmiyoruz. Benim oğlumuzda doktor raporu var hiçbir KBB kaydı yok ama 3 defa red verdiler. Ama asla peşini bırakmayacağım hukuki süreç başlatacağım

Sigorta Şirketinin Haksız Ameliyat Reddi

25 Kasım 2024 22:102.315

14.05.2024 tarihinde tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdığım 3 yaşındaki oğlumun, bu tarihten 4 ay sonra aniden gereken...

Sigorta Şirketinin Haksız Ameliyat Reddi

21 Mart 2025 17:061.535

Türkiye Sigorta şirketinden 17 Şubat 2025 tarihinde aile paketi tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Oğlumu 17 Mart t...

1 Destek

Tümünü Gör
Türkiye Sigorta Pişmanlıktır!

Türkiye SigortaPişmanlıktır!

Kadir
Türkiye Sigorta Her İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Türkiye SigortaHer İşlem İçin Saatlerce Onay Beklemek!

Kadir
Türkiye Sigorta Kasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Türkiye SigortaKasko Mağduru, Yüzde Yüz Haklı Olduğum Kazada Mağdur Oldum!

Abdurrahman
Türkiye Sigorta Kaskosu Beni Rezil Etti

Türkiye SigortaKaskosu Beni Rezil Etti

Taner
Türkiye Sigorta Haksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Türkiye SigortaHaksız Tanı Ve Tedavi Reddi!

Şahin
Türkiye Sigorta Onarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Türkiye SigortaOnarımı Yapınız, Kimse Kimseye Aktarmasın!

Sedat

Öne ÇıkanKonular