Alper sonuçtan hiç memnun değil

TV Plus Uygulamasında Süregelen Bağlantı Sorunu

TV Plus Uygulamasında Süregelen Bağlantı Sorunu
10 Kasım 2024 10:09

Android TV box Xiaomi Mi box 4 cihazımızda yüklü olan TV Plus uygulamasından rahatlıkla televizyon izleyebiliyorken 4 gündür hiçbir şekilde izleyemez olduk. Konuyla ilgili birçok farklı departman ve birimle görüşme sağlasak da herhangi bir çözüme kavuşturamadık. Ana problem şu ki telefonlarımızın kişisel erişim noktası aracılığıyla televizyonu kendi telefon internetimize bağlayıp TV Plus uygulamasına giriş yapabiliyorken, kablolu ya da kablosuz olarak kendi ev internetimizden giriş yapamıyoruz. Hem Türk Telekom hem de TV+ müşteri temsilcisi ile görüşmemize rağmen çözüm sağlanmadı. Her iki kurum da topu birbirine atıyor ama sorunun ne olduğunu bile tespit edilememesi bizi mağdur ediyor. Sorunun ivedi bir şekilde çözümüyle ilgili artık dönüş bekliyoruz. Çünkü çağrı merkezinizi aramaktan artık gerçekten çok sıkıldık.

10 Kasım 2024 09:54

TV + sorununa ilave olarak Turkcell uygulaması da yerel ağ ile çalışmıyor, mobil ağ ile çalışıyor.

10 Kasım 2024 10:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

11 Kasım 2024 11:14

Merhaba Alper Tarık Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak 09.11.2024 tarihinde müşteri hizmetlerimiz size bilgi vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

11 Kasım 2024 18:27

Hiçbir gelişme olmadı. Ne arayan var ne soran. Çözüm yok.

14 Eylül 2023 19:05
TV Plus Superonline İlgisizliği
TV Plus Superonline İlgisizliği
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Uygulaması Sürekli Kapanıyor, Sorunum Çözülmüyor

20 Temmuz 2025 23:17

TV+ Plus 105 Hatası, Android TV De Çalışmıyor

21 Aralık 2023 22:04
TV+ Plus 105 Hatası, Android TV De Çalışmıyor
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 14:15

Turkcell TV+ Kategorileri