Samsung TV Plus Uygulaması: Çözüm Yerine Suçlama!

29 Ekim 2024 14:38

Samsung Smart TV'min üzerinde çalışan TV Plus uygulaması 24. Ekim. 2024 tarihinde birden çalışmaz oldu. Uygulama çalıştırıldığında siyah ekran olarak donup kalıyor. Defalarca Samsung ve TV Plus ile görüştüm. Her iki firma da birbirini suçlayarak, Samsung 'sorunun uygulama kaynaklı olduğunu', TV Plus da 'Samsung TV modelimin uygulamalarını desteklenmediğini' söylüyor. Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir sorunsuz kullandığım uygulamanın, 2022 üretimi televizyon modelim tarafından desteklenmediğinin söylenmesi çok komik. Daha da komiği çözüm olarak Samsung "TV Plus aboneliğimi sonlandırabileceğimi", TV Plus da "Televizyonumu değiştirebileceğimi" söylüyor. Her iki firmanın da olaya yaklaşımı ciddiyetsiz ve küçültücü. İki firmanın kendi aralarındaki sorumsuz tavırları, bizleri mağdur ediyor.
Sorunu anlatabilmek için her iki firmanın da müşteri hizmetleri ile yaptığım çile niteliğindeki onlarca telefon görüşmesi, canlı yardım, yazışma, sosyal medya mesajlarından bahsetmiyorum bile, özellikle müşteri hizmetleri telefon görüşmelerinin düşmanımın başına gelmesini bile istemem.
Bakalım çözebilecekler mi?

29 Ekim 2024 14:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

03 Kasım 2024 13:13

Merhaba Alper Bey, Talebinizin incelemesi tamamlanarak müşteri hizmetlerimiz size "destek verdiğimiz bir cihaz olmadığı" bilgisini vermiştir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Göksel
Göksel

Son durum ne? Çözümlendimi? Samsung Akıllı TV almayı planlıyordum. Vaz geçeyim mi?

Mine
Mine

Merhaba, aynı sorun bizde de mevcuttu, müşteri hizmetlerinden hiçbir şekilde destek alamadım. Kendi kendine çözüm bulan bir kullanıcının bu platforma yazan çözümü sayesinde ben de çözüme ulaştım, modeminizi resetleyin lütfen, sonrasında TV Plus uygulamasını tekrar kurun🙏🏼 kendi başımızın çaresine kendimiz bakıyoruz, onlarca parayı onlar alıyor, iyi günler

Aynı sorun bizde de var Vestel ve LG ikisinde de açılmıyor

Seynur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet

28 Ekim 2024 08:28

TV+ Uygulaması Çalışmıyor: LG Webos Televizyon Sorunu

25 Ekim 2024 15:39
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 15:35

Turkcell TV+ Kategorileri