06 Eylül 2024 14:07

41 Burda AVM içerisinde yer alan Troy mağazasından 05.09.2024 tarihinde saat 20.00 -21.00 aralığında iPhone 13 satın aldım mağazadan bir kadın personel bize mağaza içerisindeki camlı dolaplarda yer alan bir kutu iPhone 13 verdi bizde alıp çıktık kontrol etmedik. Evde kurulum yaptık ve bu sabah kırılmaz cam taktırmak için bir telefoncuya gittik ve orada kameranın etrafında iz olduğu fark edildi. Birkaç tane telefoncu gezdim ve her telefoncuda aynı yanıtı aldım: bu telefon uzun sure kullanılmış aksi halde böyle bir iz olması mümkün değil cevabı oldu. Kutuyu açarken arkasında koruma bandı olmadığını ayrıca belirtmek isterim. Yenilenmiş veya geri iade gelmiş kılıf izine maruz kalacak kadar kullanılmış bir telefon mu Satıyorsunuz? Troy a güvendiğim için kontrol etmedim bile henüz 24 saat bile olmadı alalı 16 saat oldu, sanki aylardır kullanılmış gibi kamera etrafında izler var. Şube telefonunuz yok illa şubeye mi gideceğim bilgi almak için? Hem de, hatalı veya kullanılmış ürün satısı gerçekleştiriyorsunuz ve peşinden yine ben koşuyorum. Çalışan insanlarız işten şu an izin alabilsem hemen geleceğim sinirden duramıyorum yani nasıl böyle bir şey satılabilir aklım almıyor. Resimleri ekliyorum. Ayrıca halen faturam da maile gelmedi. İvedilikle dönüş bekliyorum.

Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Troy Mağazasında Online Sipariş Ve Personel Bilgisizliği Mağduriyeti

12 Temmuz 2025 16:12
troy-magazasinda-online-siparis-ve-personel-bilgisizligi-magduriyeti-1.jpg

05 Şubat 2024 19:01
Kamerada Yeşil Noktalar Troy İlgisizliği
Rana sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2025 09:54
İphone 13 Şarj Problemi Ve Troy'un Yetersiz Çözümleri
Enes sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:20