Samet sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:29

Dolap uygulaması üzerinden 01.07.2023 tarihinde almış olduğum 'SP01876895661' numaralı siparişin kutunun içini köpükler ve patpatlar kullanarak gayet güzel korunaklı yapmamın ardından 03.07.2023 tarihinde öğlen 10 civarlarında Trendyol Expressin İstanbul/Avcılar Liman şubesinden Ankara'ya doğru bilgisayar kasası olan ürünü kargoladım, oradaki görevliye kırılabileceğini ve dikkat etmeleri gerektiğini belirttim. Bunun ardından ürün 06.07.2023 tarihinde alıcıya ulaştı ve alıcı kargoyu kabul edip kargocuya tutanak vs. Tutmadan aldı ve sonrasında kırık olduğunun fotoğraflarını dolap uygulamasına atarak iade talebi oluşturdu ve iade talebi kabul edildi. Şu anda mağdur durumdayım. Ürünü kırık olarak göndermediğime dair fotoğrafları ve ürünün kırık ulaştığına dair fotoğrafları ek kısmına koyuyorum ve ürünün bedelinin Trendyol Express firması tarafından karşılanmasını talep ediyorum. İyi günler.

Necati
Necati

Geçmiş olsun aynı şekilde bende dolap uygulamasından sattığım ekran göndermiştim Trendyol Express kargo şirketi ekranı kırıp o şekilde müşteriye teslim etmiş oda kendince haklı olarak iade talebinde bulundu hala ücret iadesi yapacaklar mağdur ettiler para Mara yatıran kimse yok

Samet
Samet

Merhaba, size de geçmiş olsun dolaba yazdım Trendyol Express'ten tutanak istedi fakat Trendyol Express tutanak falan vermedi dolaba tekrar yazdım aynısını şu an dolabın ekipleri uğraştığını söylüyor fakat ne kadar doğru ne kadar değil bilemiyorum tabi

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2025 20:22
Kırılan Bardaklar İçin Ücret İadesi Yapılmıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 00:55
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 20:09
Trendyol Express Kategorileri