Usulsüz Doğalgaz Kesintisi Ve Yetersiz Bilgilendirme

Usulsüz Doğalgaz Kesintisi Ve Yetersiz Bilgilendirme
14 Kasım 2024 22:44

Burdur'da yeni taşındığım evin doğalgaz aboneliğini üzerime aldım. Abonelik güvence bedellerini ödedim, tüm kontroller Torosgaz personeli tarafından sağlanarak 3 hafta önce gazım açıldı. Dün, usulsüz kullanıma bağlı olarak gazım kapatıldı ve 343 TL usulsüz kullanım cezası kesildi. Bugün, tekrar gazımın açılması için talep oluşturdum ve Torosgaz personeli tüm kontrolleri sağlayarak yeniden gazımı açtı. Usulsüz olan ne diye sorduğumda, ne destek hattından ne de gelen personelden bir cevap alamadım. Hiçbir açıklama yapılmadan gazımın kapatıldığı, hem maddi hem manevi anlamda mağdur edildiğim ve şu an hala tarafıma açıklayıcı bir bilgi verilmediği (usulsüzlüğün içeriği açıklanmadığı) için şikayetçiyim.

15 Kasım 2024 09:01 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Abonemiz, Abone numaranızı paylaşmanız durumunda gerekli kontrolleri sağlayarak sizi bilgilendirmek isteriz.

16 Kasım 2024 15:39

Sayın Abonemiz; sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına geri bildiriminiz bizim için son derece önemlidir. Yaşadığınız durumla ilgili tüm kontroller sağlanmış olup detaylı bilgilendirme tarafınıza telefon numaranız üzerinden iletilmiştir. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Doğalgaz Aboneliğimde Süreç Tamamlanmıyor, Mağdur Ediliyorum

Serpil