Akdeniz Elektrik Dağıtım Hakkında
Akdeniz Elektrik Dağıtım, 2013 yılında özelleştirilmiş bir kurum olarak elektrik hizmeti vermeye devam etmektedir. İletim noktalarından aldığı elektriği son kullanıcıya dağıtmak ile görevli olan Akdeniz Elektrik Dağıtım ya da kısa adıyla AEDAŞ, çalışma esaslarını Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na göre belirlemektedir. Hizmet verdiği iller olan Antalya, Isparta ve Burdur'da yaklaşık 2,2 milyon abonesine kesintisiz ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Bununla birlikte Akdeniz Elektrik Dağıtım, "Enerjimizle yanınızdayız" sloganı ile maksimum müşteri memnuniyetini de sağlamayı amaçları arasına almaktadır.
Akdeniz Elektrik Dağıtım Hizmetleri
Akdeniz Elektrik Dağıtım, Antalya, Burdur ve Isparta illerinin tamamındaki elektrik dağıtım hizmetlerinden sorumludur. Kurumun bu bölgelerdeki hizmetleri kapsamında arıza bildirimi, yeni abonelik bağlama işlemleri, kaçak ihbarları, elektrik açma kesme ve sayaç okuma gibi temel hizmetler yer almaktadır. Bununla birlikte Akdeniz Elektrik Dağıtım bu hizmetlerin çok büyük bir kısmını online olarak yapma fırsatı da sunarak abonelerinin işlerini kolaylaştırmaktadır. Online Akdeniz Elektrik Dağıtım sitesi üzerinden açma, kapama ya da sayaç sayma işlemlerinizi yaptırabilir, elektrik faturanızı ödeyebilir, fatura borcunuzu sorgulayabilir, yeni bir abonelik için başvurabilir ya da var olan aboneliğinizi taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Akdeniz Elektrik Dağıtım sitesi üzerinden yapabileceğiniz diğer online işlemler arasında kaçak kullanım bildirimi ve arıza bildirimi de yer almaktadır. Akdeniz Elektrik Dağıtım kaynaklı bir elektrik kesintisi olduğunu düşünüyorsanız, sitesi üzerinden arıza bildiriminde bulunarak sorunun bir an önce çözülmesine vesile olabilirsiniz. Bununla birlikte Akdeniz Elektrik Dağıtım şikayetlerinizi aynı zamanda bu sayfamız üzerinden de ileterek sesinizi duyurmanız mümkün.
Akdeniz Elektrik Dağıtım Kullanıcı Şikayet & Yorumları
Akdeniz Elektrik Dağıtım'tan hizmet alan tüketicilerin kurum hakkındaki yorum ve görüşlerini bu sayfa üzerinden okuyabilirsiniz. Akdeniz Elektrik kesinti süreçleri, kesintilerin ne kadar sürdüğü, Akdeniz Elektrik Dağıtım müşteri hizmetleri kalitesi başta olmak üzere pek çok farklı alanda şikayette ve yorumda bulunan tüketicilerin değerlendirmelerini buradan okuyabilirsiniz. Siz de aynı şekilde bu sayfadan faydalanarak Akdeniz Elektrik Dağıtım hakkındaki görüşlerinizi iletebilirsiniz. Akdeniz Elektrik Dağıtım abonelik iptali gibi işlemler sırasındaki tecrübelerinizi de yine bu sayfamız üzerinden paylaşmanız mümkün.
Akdeniz Elektrik Dağıtım İletişim Bilgileri
Akdeniz Elektrik Dağıtım iletişim bilgileri arasında ön plana çıkan 186 çağrı merkezi numarası, 7/24 hizmet vermektedir. Arıza, kesinti, kaça kullanım başta olmak üzere aldığınız elektrik hizmetleri ile ilgili tüm detayları bu çağrı merkezi üzerinden günün her saati iletebilirsiniz. Bununla birlikte online işlemlerinizi tamamlamak için Akdeniz Elektrik Dağıtım'ın resmi internet sayfasını ziyaret edebilir, tüm soru ve sorunlarınız için [email protected] e-posta adresine mail gönderebilirsiniz.