Atiye sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 09:29

Torku 1 kg'luk şekerin paketinde herhangi bir deforme olmadığı halde karıncalanmış 5 ekimde almıştım ürünü erzak dolabında duruyordu makarna, un kaplarıyla birlikte paketli bir şekilde duran şekerin içinde bildiğiniz karıncalar yüzüyor paketi videoda özellikle salladım herhangi bir delik yok şeker dökülmüyor bile. Alırken paket içinde vardı bir iki tane fark etmedim sonradan arttı mı acaba diye düşünüyorum. Numaram 0534******55

09 Ekim 2023 09:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

09 Ekim 2023 09:34

Benimle iletişime geçtiler, üretim kaynaklı değil dediler kardeşim pakette herhangi bir delik yok, karıncalar havadan mı girdi bu paket içine hemen de telefonu kapattılar herhangi bir özür ya da zarar karşılanmadı Torku alacak ya da kullanan arkadaşlar temkinli olsun derim daha da evime sokmam insan sağlığı sonuçta bu temiz ürün değil.

09 Ekim 2023 09:37

Asla çözüm odaklı ya da hata telafi etme amacıyla aramamış arayan arkadaş üretimle alakalı değil bizimle ilgisi yok market kaynaklı dedi şak kapadı komik vallahi insan sağlığı aynı dolapta duran A101 marka makarna neden böceklenmedi diye sorarım size? İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu? Torku için ucuz demek ki

Berat
24 Mart 2024 16:39
Torku Şekerden Plastik Çıktı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
18 Eylül 2023 00:34
Torku Toz Şekerden Fare Dışkısı Çıktı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 20:59
Torku Şeker İçerisinden Cam Kırıkları Çıkıyor