Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Torku Kadar Peynir Yabancı Madde Çıkması

Torku Kadar Peynir Yabancı Madde Çıkması
Rüya
24 Kasım 2023 00:48

Bir zincir marketten bu hafta alınan ve yeni kullanıma açtığım SKT sinde sorun olmayan Torku marka kaşar peynirin içerisinden yabancı madde çıktı. Elimde resim ve video mevcut. Tost yaparken fark edildi. İnsan sağlığı bu kadar ayaklar altına alınmamalı. Güvenip alamayacağız da artık.

01 Aralık 2023 18:00

Torku tost peyniri ile ilgili içerisinden yabancı madde çıktığına dair daha önce şikayet yazmıştım sonrasında arandım adresim istendi ürünü analiz için almaya geleceklerini söylediler bir hafta geçtikten sonra bugün arandım almaya geleceğiz diye. Gelirken resmen sus payı vermek için bir tost peyniri ve bir süzme peyniri de arkadaş eşime vermek istemiş eşim ısrarla almak istemediğini söylemiş üzerine gelen arkadaş abi al ben napayım bunu istersen çöpe at diyerek eşime vermiş. Gelen üründe küf var. Bu kadar sorumsuzluk gerçekten görmedim duymadım. Hatayı hatayla kapatmak nedendir. İnsan sağlığı bu kadar mı basit bu marka için. Ucuz da değil para mı sokağa attım mi üstüne düşürdüğünüz duruma bakın. Dalga geçiyorlar. Numune için alınan ürünü de geri istiyorum. Yasal yollarla hesaplaşmak istiyorum markayla. Belli ki çözümleri de maalesef ki bozuk ürünlerle yapılıyor.

Ek
Ek
24 Kasım 2023 08:57 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Yetkili , Tüketicimiz farklı zaman dilimlerinde aranmış ancak kendisine ulaşılamamıştır. Görüşme sağlandığında tarafımızdan gereken aksiyon alınacaktır. Saygılarımızla TORKU

24 Kasım 2023 11:43

Sayın Yetkili , Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla TORKU

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
05 Ekim 2024 09:48
Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
13 Temmuz 2023 01:16
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
10 Mayıs 2025 00:04
Nurdan sonuçtan çok memnun

Nurdan
29 Ocak 2025 12:18
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Gaye
09 Ağustos 2025 15:56