Togg Sipariş İçin Müşteri Danışmanı Atanmıyor

Gülten
14 Ağustos 2024 14:077.402

9 Ağustos günü Trumore üzerinden sipariş oluşturduk. Hafta içi müşteri danışmanı atayacaklarını söylediler ama hala bir ilerleme kaydedilmedi. Pazartesi atanır dediler, hala yok. Aracımızı sattık ve sipariş oluşturulmadı. Kaç kere müşteri hizmetlerini aradık, sadece bilgi alabildik ama 60 bin tl ön ödeme aşamasından ileri gidemedik.

9 Ekim 2024 18:44

Iğdır merkez de yaşamaktayız Togg aracımızı şarj etmek her defasında sorun Migros ön kısmına şarj istasyonu konulmuş ve tek bir tane her gittiğimizde araba park etmiş oluyor park yapmasınlar diye duba konulmuş ama kimsenin umurumda değil bu alanın sorunsuz kullanılması istiyoruz

15 Ağustos 2024 09:37 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Yaşadığınız deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Talebinizi dikkatlice inceledik ve konuya olan hassasiyetinizi anlıyoruz. Tarafınızla ilgili gerekli yönlendirmeyi ekibimize sağladık. Ekibimiz, ilgili talebinizi inceleyecek ve sizinle iletişim sağlayarak çözüm sağlayacaktır. Kullanıcı memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görüyoruz ve bu doğrultuda gerekli adımları atacağımızı bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Nurullah
Nurullah
17 Aralık 2024 08:56

Merhaba ne zaman dönüş aldınız yazabilir misiniz? Diğer almak isteyenlere fikir olması açısından değerli bir bilgi olur, zira ben de Togg almayı düşünüyorum

Bahattin
Bahattin
15 Ağustos 2024 10:23

Merhaba gülten hanım 8 Ağustos tarihinde ön sipariş ve arkasından 60 bin tl ödememizi bizde yaptık cihaz o günden beri hazırlık aşamasında bizi arayan olmadı sizin durumunuz nedir dönüş sağladılar mı öğrenebilir miyim teşekkürler

Togg 60.000 TL Yi Transfer Yapmama Rağmen Hesaba Yüklemiyor

Mert
19 Nisan 2024 11:3916.332

08.04.2024 tarihinde ön sipariş vermek için 60.000₺ ödeme yaptık. Yaptığımız ödeme bugüne kadar uygulamada işleme alınma...

2 Destek

Togg Ön Sipariş Sonrası 23 Gündür Bilgi Verilmedi, Ötv Zammı Mağduriyeti Yaşanıyor

Derya
24 Temmuz 2025 11:023.756

02/07/2025 tarihinde Trumore üzerinden eşim adına 60 bin tl yatırarak on siparişimizi tamamladık. On sipariş öncesinde d...

5 Destek

Togg Araç Teslimatında Belirsizlik Ve Mağduriyet

Kamer
11 Ekim 2024 18:2128.347

10 Eylül'de sipariş edip 60.000 TL ücreti yatırdığım Togg aracımın 1 haftada teslim edileceği söylendiği için kendi arac...

1 Destek9 Yorum

Tümünü Gör
Togg Müşteri Hizmetleri Cevap Vermiyor

Togg MüşteriHizmetleri Cevap Vermiyor

Senol
Togg Üretim Hatası Değil De Bedir Bu?

Togg Üretim HatasıDeğil De Bedir Bu?

Mikail
Togg'un Bitmek Bilmeyen Sorunları

Togg'un BitmekBilmeyen Sorunları

Recep
Togg Bursa Servis Disiplinsiz Çalışıyor!

Togg Bursa ServisDisiplinsiz Çalışıyor!

Osman
Togg Fren Titreme Sorunu