Togg Enerji Sistemi Arızası

16 Ağustos 2024 11:02

Togg marka aracım yaklaşık 3 aydır enerji sistemi arızası vermekte. Şarj işlemini bu hata nedeniyle sık sık kesmekte ve aracı normalde yarım saatte şarj ederken 1,5-2 saatte reset atarak ancak %70 seviyesine getire bilmekteyim. Bu nedenle de uzun yola çıkamıyorum ve tüm tatil planlarımı değiştirmek durumunda kaldım.

Konu ile ilgili çok defa müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım. Güncelleme için servise yönlendirildim, güncelleme ile geçebilir denildi geçmedi. 17 Temmuz haftası obc güncellemesi gelecek, onu yapınca geçebilir denildi. Tekrar el mecbur gittim servise. Güncelleme yapıldığını, sorunun %80 çözüleceğini, eğer çözülmezse tekrar gelmem gerektiği belirtildi. Maalesef araç aynı hatayı şarj ederken vermeye devam ediyor.

Sosyal medya ve uygulama üzerinden çok defa konuyu dile getirmeme rağmen maalesef hiçbir net dönüş alamıyorum. Servisten randevu almak imkansız, denk geldi. Aldım, bu sefer de servis süresi çok uzun. Evde tek araç maalesef Togg, aracı servise vermek istiyorum ancak uzun süre araçtan haber alamayacağım için tereddüt ediyorum.

Aracın acilen servise alınmasını, bu can sıkıcı hatanın düzeltilmesini ve bu süreçte de ikame araç verilmesini talep ediyorum.

17 Ağustos 2024 09:05 (Şikayetten 22 saat sonra)
17 Ağustos 2024 09:33

14.08.2024 tarihinde uygulama üzerinden talep oluşturdum, ayrıca talep numarasını da Twitter üzerinden toggcare hesabınıza ilettim. Ancak ne arayan var ne de soran, sözde toggcare öncelik verelim yardımcı olalım diye talep numarasını istedi. Müşterilerinizi çok güzel mağdur ediyorsunuz. Randevu alınmıyor, almak için kaç kere arıyoruz açan yok. Aracı servise veriyoruz ilgili servis yetkilisi telefonlara bakmıyor. Gerçekten yazık, veremediğiniz hizmet nedeniyle böyle büyük bir projeye haklı olarak isyan ediyor herkes.

Togg Enerji Sistem Hatası

Ahmet
02 Temmuz 2024 08:26
Togg Enerji Sistem Hatası
Alpcan sonuçtan hiç memnun değil

Togg Enerji Sistemi Arızası Ve Şarj Kesmesi

Alpcan
15 Ağustos 2024 12:51
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Yetersizliği

Yasin
22 Ağustos 2024 11:57
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
27 Ağustos 2024 11:09
Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Mucahit
23 Eylül 2024 21:25