Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 21:25

Togg aldığım günden beri sürekli sorun yaşıyorum. Enerji sistemi hatası
Batarya hatası
Ekran hatası
Düzeltildi denilen hatalar
Örneğin sesin son ses çıkması
Ekranların kapanıp açılması sürekli flaş yapar gibi açılıyor kapanıyor kaplumbağa modu sonrasında fan motorunun sesli çalışması.
En önemlisi servise ulaşmak adına verdiğim çaba işi gücü bırakıp servis randevusu aldım. Götürdüm aracı. Üç gün kaldı. Tam izne çıkacağım gün aldım aracı yine aynı. Togg aracına milli duygularla düşünerek aldım. En pahalı döneminde martta teslim aldım. O zamandan günümüze pişman oldum. Twitter üzerinden T** beyi takip ediyorum. O da aynı sorunları yaşamış. Sonrasında ekran başında Togg a serzenişte bulundu. Hemen aramışlar. Beni kimse aramıyor. Bir aydır Togg'a ulaşmaya çalışıyorum.

14 Ekim 2024 16:44

Togg 2024 model Togg sahibiyim. Aracı aldığım günden bugüne sorunlar yaşıyorum. Sesimi çıkarmadım. Milli gururumuz diyerek sustum. Ancak artık sabrım kalmadı. Araç ekran kapatması sesin çok yüksek çıkması enerji sistemi hatası rejenerasyon kesme gibi bir çok sorunla karşılaşıyorum. Bunun için servisi aradım. Ancak ulaşamadım. Bizzat gidip iki hafta sonrasına randevu aldım. Kayıtlarda mevcuttur. İki gün araçsız kaldım. Sonrasında aracı teslim aldım. Ancak sorunların devam ettiğini gözlemledim. Bunu aracı alırken anlamamız mümkün değil. Sürüş esnasında belli oluyor. Eylül ayında acilmiş 24 tane başvurum var. Hepsi anlamsız ve sorgusuz kapatıldı. Ekim ayı içerisinde de yaptığım başvurular iki gün sonra kendiliğinden kapanıyor. Acaba ben mi yapamıyorum diye düşündüm. Yooo herkese aynı şekilde kapatıyorlar. Başvuruyu kapatmak başvuruyu yapan kişinin onayı ile mümkün olabilir. Ben sizden bir hizmet almadım ki benim başvurumu nasıl neden kapatıyorsunuz. Ve bu süreçte arandım. Çocukların okulu benim ve eşimin çalıştığını mutlaka ikame araç ihtiyacımız olduğunu söyledim. Veremeyiz diyorlar. Neymiş on günden az servis ikame araç vermiyorlar. Bende on gün değil altı ay araç sizde kalabilir dedim. Çünkü araçtan soğudum. Gerçekten her seferinde sorun sorun artık araçtan tiksindim. Çok isteyerek aldım ancak pişmanım. Togg pişmanlıktır.

Ek
25 Eylül 2024 08:33 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Eylül 2024 08:14

Trumore uygulaması üzerinden gönderdiğim mesajları siliyorsunuz. Açık olan çağrılar kapatılıyor. Çözüm odaklı değil duymazlıktan geliyorsunuz. Siz görmek istemiyorsunuz ancak araçta sorunlar devam ediyor. Ben her platformda bunu dile getireceğim. Telefon numaram var. Arayın ulaşın malum biz size ulaşamıyoruz.

01 Ekim 2024 09:30

23 Eylül 2024 de yapmış olduğum şikayet henüz sonuçlanmadı. Tromore uygulaması üzerinden yapılan görüşmede siliniyor. Görmezlikten geliniyor.

03 Ekim 2024 17:10

Şikayetim sonuçlanmadı

12 Ekim 2024 15:28

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımın Bitmeyen Sorunları

Tolga
21 Ağustos 2024 15:29

Samet
02 Ağustos 2024 11:05
Emrah sonuçtan çok memnun

Togg Sağa Çekme, Titreme Ve Muhatap Bulamama Sorunu!

Emrah
23 Mayıs 2024 17:13
"Sorunsuz bir şekilde tüm sorunlarım çözülmüş olup Togg ailesine teşekkür ediyorum. İlk başlarda muhatap bulamama sorunu vardı evet ama yeni bir markaydı ve her şey yeni başlıyordu. Servisler gelişti ve çok daha hızlılar. Yeni Araçlar sorunsuz, sorun olanlar gideriliyor artık yazılım olayına geçmeliler ki geçeceklerdir. Benim aracımın hiçbir sorunu kalmamıştır ve tüm sorunları giderilmiştir. Teşekkürler Togg ailesi..."

Yasemin
30 Nisan 10:45
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Aracımda Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Beklentim

Cemalettin