Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Ufak Sürtme Sonucu Tarafıma 29.500 Hasar Yansıtılmış

Tiktak Ufak Sürtme Sonucu Tarafıma 29.500 Hasar Yansıtılmış
20 Kasım 2023 09:44

Araç kiralama esnasında aracın çamurluğunda duvara sürtme sonucu ufak hasar mevcut oldu. Tutanak tutarsam hasarın ücretini kaskodan alacaklarmış. Her şeyi gönderdim firmaya. Ve bana teşekkür edip daha bir durum olmadığı söylendi. Aradan 3 ay geçti ve tarafıma 29.800 gibi fatura yollandı. Tiktak zaten araçlarını dışarıda kendi çalıştıkları özer servislerde yaptırıyor bu ufak işlemleri. Hadi neyse yetkili serviste yapılsa bile o kadar fatura çıkarılması imkansız. Bilerek aracı dolaylı yollardan farklı şeyler göstererek 25bin üstü hasar gösterip bana 25+4 bin hasar bedeli ve tazminat yansıtmışlar. Hasarı 500₺ ye yaptırdıklarına eminim. Neyse bir daha kullanmamak üzere hesabı sildim. Tiktak çalışanı arkadaşlarımın yorumlarına istinaden zaten tiktak bu şekilde para kazanıyor yüksek ihtimalle. Kullanıcı sözleşmesini hakkıyla hazırladıkları için maalesef ki bir durum yapılamıyor. Ne kadar çalışan varsa ekmek yiyen hakkım helal değildir.

20 Kasım 2023 09:59 (Şikayetten 15 dakika sonra)
20 Kasım 2023 15:35

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak'tan Haksız 63.000 TL Fatura Ve İzinsiz Para Çekme Girişimi: Müşteri Hizmetleri Yok, Şeffaflık Eksikliği!

26 Ağustos 01:35
tiktaktan-haksiz-63000-tl-fatura-ve-izinsiz-para-cekme-girisimi-musteri-hizmetleri-yok-seffaflik-eksikligi-1.jpg

18 Kasım 2024 04:50
Araç Kiralama Sonrası Yüksek Fatura Şoku
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 18:46
TikTak Kirala Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Hasar Tespiti
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Tiktak Araç Kiralama İle Minik Bir Göçük İçin 26732 TL İzinsiz Çekmesi

30 Kasım 2023 21:12