Fatma
09 Aralık 2024 21:41

THY'den 13 Kasım 2024'te 14 Kasım 2024 tarihine yurt dışından yurt içine 2 kişilik bilet alırken teknik bir aksaklık ile bilet tarihim 14 Aralık 2024 tarihine almış bulundum. Durumu bileti alır almaz fark ettim ve hemen müşteri hizmetlerini aradım ancak bana geri bildirim oluşturmamı söylediler. Hemen oluşturdum ve durumun aciliyetini bildirdim. Birkaç saat içinde dönüş alacağımı söylediler. Tekrar tekrar aradım ama herhangi bir dönüş almadım ve bildirimin 1 hafta içinde inceleneceği söylendi ve tekrar bilet almam tavsiye edildi. THY sitesinden Ajet biletini görüp THY biletinin neredeyse yarı fiyatı olduğunu görüp Ajet ile %100 iştirak olduğunu bildiğim için bileti oradan aldım ve durumu tekrar geri bildirim yaparak bildirdim. Dosyama geri dönüş yaptıklarında bilet parasını iade edemeyeceklerini, Ajet ile herhangi bir iştirak içerisinde olmadıklarını bildirdiler. Telefonu kapattıktan sonra araştırdım ve hala Ajet ile iştirak içerisinde olduklarını öğrendim. Üstelik sürekli uçuşlar sırasında THY kabin görevlilerini ve kaptanlarını Ajet uçuşlarında görürken iştirağın olmadığını bildirmeleri de çok garipti. Bilet iptal etmeyip herhangi bir konuda yardımcı olmayıp sadece kâr olarak bakan bir firma olduğunu teyit etmiş oldum. Eminim birçok kişinin başına gelmiştir. Türk Hava Yolları tarafından bu şekilde mağdur edilmek beni çok şaşırttı.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Ekim 2023 13:24

Hasan
18 Temmuz 2024 08:32

Tayfun
30 Mayıs 2024 03:01

Serkan
11 Temmuz 2024 18:32
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
11 Temmuz 2024 18:23