Elif sonuçtan hiç memnun değil

Türk Hava Yolları Mağduriyet

Elif
21 Temmuz 2024 17:37

21 Temmuz sabah 05.45te olan tk2704 uçağında üç kişiydik aramızdan biri iki hafta önce ameliyat olmuş ve doktorunun uçmasına izin verdiği bir hastaydı. Biletlerimizi de okuttuktan sonra tam uçağa alacakken doktor raporu gerekebilir dediler. Bizim doktorumuzdan raporu istememizi beklemeden ki BES dakika içinde aldık. Bizi uçuştan düşürüp sby biletli yolcuları hızlı şekilde uçuşa aldılar. Rapor aldığımız takdirde bir sonraki uçuşa üçümüzü de kesin ayarlayacaklarını söyleyen THY personeli bizi de hastamızı da havalimanında saatlerce uğraştırıp en sonunda hiçbir uçuşa yerleştirmedi geri iadesi de yapılmadı ve hastamıza herhangi bir kolaylık sağlamadı. Biletleri almamız için gönderdiği deskte sadece birimiz adına yeni bilet düzenlenmiş o da uçağa binebilir raporu olan hastamız değildi. Üçümüze de veremiyorlarsa en azından onu düzeltmelerini söyledik. Ona da yapamayız dediler. Lakayıt bir tavırla bizi başlarından savdılar. Hastamız 5-6 saat havalimanında mağdur edildi. THY hiçbir şekilde sorumluluk almadı.

Kaju
19 Temmuz 2023 23:53

Pınar
30 Haziran 2024 19:27

Aytül
31 Ekim 2023 00:53
Gulsen sonuçtan hiç memnun değil

Gulsen
09 Haziran 2025 18:34