Türk Hava Yolları CHECK-IN İşlemi

Türk Hava Yolları CHECK-IN İşlemi
Perihan
03 Eylül 2023 15:43

02.09.2023 tarihinde uçuştan bir gün önce annem adına TK 208 numaralı İstanbul - Singapur uçuşuna 15-e numaralı koltuğa check-in yapmamıza rağmen kendisinin koltuk numarası değiştirilmiş ve orta koltuktan numara verilmiştir. Annem 70 yaşında kilolu bir kadın ve ayaklarında dolaşım problemi olduğu için yolculuklarda ayakları şişmektedir. Singapur uçuşu da uzun bir uçuş olduğu için özellikle kenardan ve ön aralığı geniş bir koltuk seçtik. 70 yaşındaki annem Antalya havalimanında 2 defa THY kontuarına gitmesine rağmen kendisine konu ile ilgili yardımcı olunmamıştır ve uçak değişikliği nedeniyle numarasının değiştirildiği söylenmiştir. Ancak diğer arkadaşlarının koltuklarında herhangi bir değişiklik yoktur. Konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradığımda herhangi bir uçak değişikliği olmadığını ilettiler ve telefondan yardımcı olamayacaklarını kişinin kontuara gitmesini söylediler. Ancak annem kontuara gittiğinde de kendisine yardımcı olunmadı. Dün check-in işlemi sonrasında da müşteri hizmetlerini arayarak özellikle 15E numaralı koltuk ücretli ise ücretini ödemek istediğimi söyledim yine telefondan yardımcı olamayacaklarını havalimanında kendisine yardımcı olacaklarını check-in işleminin yapıldığı bilgisi verildi. (Sitede check-in işlemi esnasında da herhangi ücret sisteme yansımadı.) Sonuç olarak konuyla ilgili mağduriyetimiz için THY gibi bir kurumdan bize kimse yardımcı olamamıştır. THY gibi bir kuruma böyle bir konuda çözümsüz kalmasını hiç yakıştıramadım. Aynı zamanda THY web sayfasından annem adına dün online check-in işlemi yaparken ücretli koltuk sekmesi içinde bir ödeme çıkmadı. Bu konuyu da özellikle dün ve bugün telefonla müşteri hizmetlerinize ilettim. Ve check-in işlemi yapıldığına dair ekran görüntüsünü aldım. Annem Antalya havalimanında kontuarda işlemi sırasında check-in yapıldığına dair ekran görüntüsünü de THY görevlilerine gösterdi. Bu arada Antalya-İstanbul arası TK 2413 numaralı uçuştaki koltuk numarası check-in esnasında seçmiş olduğumuz koltuk numarası. Ama nedense sadece İstanbul - Singapur arası uçuşu koltuk numarası değiştirilmiştir. THY gibi bir kurumun güvenirliliğine hiç yakıştıramadım bu durumu. Acil olarak annemin mağduriyetinin giderilmesini istiyorum.

Sinem
08 Ağustos 2023 21:48
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
22 Ekim 2023 14:21
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
07 Eylül 2023 21:32
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
03 Kasım 2023 12:54