THY Tekerlekli Sandalye Görevlisinin Görevini Yapmaması

Cihanşah
08 Aralık 2023 15:32

28.11.2023 tarihinde saat 15:05'te TK2693 sayılı uçak ile Muş'tan İstanbul Havalimanı'na seyahat ettik. Yanımda yürümekte zorluk çeken ablam vardı. Muş'ta yardım talep etmemize rağmen herhangi bir yardım yapılmadı. İstanbul Havalimanı'na indiğimizde ise yardım hizmeti uçaktan ablamı aldı. Ancak alana götürdükten sonra bir bayan görevliye tekerlekli sandalye ile teslim etti. Çıkışta bizlere teslim edilmesi için çıkış kapısına gittim. Görevli bayan ve hasta ablam sandalyede bekliyorlardı. Görevliye, kapıda bekleyen aracımıza kadar ablamı getirmesini rica ettim. Ancak 'Benim görevim değil, kapıya çıkmamız yasak' diyerek, zorla ablamı sandalyeden indirdi. Bizim de içeri girişimiz yasak olduğu için, kapı arasında ablamı düşmemesi için zor tuttum. Kapıya baktığımda diğer görevlilerin diğer hastaları araçlara kadar götürdüklerini gördüm. Ablamı getiren görevli ise, kendini beğenmiş ve gayri ciddi bir tavırla dalga geçerek el sallayıp gitti. Bu görevliden şikayetçiyim. Konunun incelenerek gereğinin yapılmasını istiyorum. THY'nin şikayet hattına ulaşmak, ABD başkanına ulaşmaktan daha zor. Yolcu olarak hakkımı arayamıyorum.

Seyhmus
19 Haziran 2023 18:46

Kaju
19 Temmuz 2023 23:53
THY Uçuşumuza İzin Vermedi " Eziyet" Çektirdi!
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
22 Aralık 2023 01:36
Türk Hava Yolları
Türk Hava Yolları
Besare sonuçtan hiç memnun değil

Besare
08 Ağustos 2024 19:27
Nursal sonuçtan hiç memnun değil

Nursal
30 Temmuz 2023 20:45