Neşe sonuçtan hiç memnun değil

THY Rezil Etti İnsanları

16 Temmuz 2024 10:47

Oğlum 15.07.2024 tarihinde öğlen 12.30 uçağı ile Barcelona'dan İstanbul'a, oradan aktarma ile Antalya'ya gelecekti. Uçağa binerken uçağın dolu olduğunu ve akşam 19.00 uçağını kabul ederse kendisini lounge'da misafir edeceklerini söylüyorlar. Kabul ediyor. Akşamki uçağa alınıp, uzun bir süre bekletilip, uçağın motoru arızalı olduğu için uçuş iptal ediliyor. Ve yolcular indiriliyor. Saatlerce bavullarını bekliyor insanlar. Gece yarısı, insanları dileyenler başka bir şehirde konaklamak üzere gece 3'e kadar bekletiliyor. Uykusuz ve bitkin halde. Sabaha kadar oğlum uyumadı, telefon mesajı ya da mail gelir diye. 24 saat olacak neredeyse. Hâlâ THY'den haber yok. Müşteri hizmetleri ile ben görüştüm, hâlâ bilgi yok. Babası yoğun bakımda. THY'den muhatap bulamıyoruz. Çok mağduruz.

16 Temmuz 2024 15:51

Defalarca arayıp müşteri temsilcisine, durumun aciliyetini, babasının ağır hasta olduğunu söyleyerek şikayet kaydı oluşturdum. Hâlâ dönüş yok. Bu arada oğlum da orada havaalanında görevlilerle konuşmuş. Ancak bugünkü mevcut 4 uçuşta hâlâ görünmediğini öğrenmiş. Bunun üzerine oğlumu dünkü mağduriyetini bilen bir hanımefendi yardımcı olmuş. Ancak diğer erkek personel oğluma” ağabey sen de bizi ne uğraştırdın ya” cümlesini kullanarak gitmiş. Bütün çırpınışlarımız sonucunda şu an son anda koşarak uçağa bindi. Tabi tekrar bir aksilik çıkmazsa. Ayrıca yine oğluma, yetkili kişiler, İstanbul - Antalya aktarmasına karışamayız, siz kendiniz orada halledin demişler. Acil olarak ilettiğimiz şikayet sonucu son durum budur. Hâlâ firmadan dönüş yok

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
04 Kasım 2023 21:16
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

THY'nin Aktarmalı Uçuş İptali Ve Yolcu Mağduriyeti

Serkan
13 Aralık 2023 09:02
Uröz sonuçtan hiç memnun değil

Uröz
29 Kasım 2024 19:17
THY'nin Teknik Aksaklıkları Ve Müşteri Mağduriyeti
Akgün sonuçtan hiç memnun değil

Akgün
09 Ağustos 2024 02:38
Alaa sonuçtan hiç memnun değil

Alaa
22 Ocak 2024 14:31
THY Yolcuları Uçağa Almıyor Başka Yolcuya Koltuk Satıyor!
THY Yolcuları Uçağa Almıyor Başka Yolcuya Koltuk Satıyor!

THY Kategorileri