THY Mevcut Biletimi Kullanamayıp Tekrar Bilet Satın Aldım

Mesut
04 Haziran 2024 02:04

Türk Hava Yolları'ndan 30 Mayıs 2024 gidiş - 3 Haziran 2024 dönüş şeklinde İstanbul'dan Karadağ'a bilet aldım. Ancak iş planımdaki bir değişiklik nedeniyle 30 Mayıs'taki uçuşu ertelemek istedim. Bilet satın alımı sırasında promosyon kodu aldığım için bileti erteleyemeyeceğim söylendi ve 31 Mayıs için ücretini ödeyerek tekrar bilet aldım. Bir gün geç gittiğim için dönüşümü de bir gün erteledim ve ekstra ücret ödeyerek dönüş biletimi 4 Haziran'a erteledim. 3 Haziran gecesi Podgorica'da iken check-in yapmak istediğimde bana ilk uçuşa binmediğim için dönüş uçuşuna katılamayacağım söylendi. Erteleme yaptığım, ekstra para ödediğim ve gelirken de ikinci bilet alarak geldiğim yerden parasını ödediğim bileti kullanarak dönüş yapamadım ve bana 27.000 TL karşılığında tekrar dönüş bileti satıldı. Bu mağduriyetim maddi ve manevi olarak beni oldukça yıprattı. Türkiye'ye döndüğümde tüm hukuki süreçleri başlatıp takipçisi olmakla beraber, bu mağduriyetimde bana hiçbir şekilde yardımcı olmayan THY'yi yaşattıkları bu kötü deneyimden dolayı kınıyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Ağustos 2024 21:29
THY Uçuşun Yarısını Değiştirerek Bizi Rezil Etti
THY Uçuşun Yarısını Değiştirerek Bizi Rezil Etti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Mart 2024 11:02
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
21 Ekim 2024 18:49
THY Bilet Değişikliklerinde Yüksek Ücretlendirme Sorunu
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Sevda
17 Nisan 2024 12:56
THY Biletimizin Haber Verilmeden Ajet Firmasına Değiştirilmesi
THY Biletimizin Haber Verilmeden Ajet Firmasına Değiştirilmesi
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
20 Ağustos 2024 23:45