Burak sonuçtan hiç memnun değil

THY İle Bavul Hasarı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

THY İle Bavul Hasarı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
Burak
27 Kasım 2024 06:51

Türk Hava Yolları ile seyahatim esnasında hasar gören bavulumla ilgili, ilgili linkten başvuru yaptım. Tamir faturası ya da pert raporu istediler doğal olarak. Tamir ettirebileceğim yerlere gittim. Bavulum ünlü bir markanın pahalı bir bavulu. Tekerlek ve çekçek kırılmasından dolayı, tamiratın mümkün olduğunu ancak, farklı bir modelde ve renkte silikon tekerlek takabileceklerini söylediler. Bavulun değeri 15-20 bin TL. Aynı zamanda çekçek de bavuldan çok farklı bir renkte, standart ellerinde olan kalitesiz bir çekçek. Pert raporu yazamayacaklarını söylediler. Başka bir yere gittiğimde de tamir aynı şeyi söylediler. Rapor yazabileceğini, ancak en fazla 3000-4000 TL yazabileceğini ve bunu da 500 lira karşılığında yapabileceğini söyleyince, THY'ye yazdım durumu. Bunu bu şekilde tamir ettirmek istemememin hakkım olduğunu, orijinal bavula hasar vermeniz akabinde, iki tekerlek orijinal ve orijinal renkte, diğer iki teker alakasız ve kalitesiz bir şekilde kullanmamın mümkün olamayacağını yazdım. Bana verdikleri cevabı aşağıya bırakıyorum. Bu kadar mı alakasız, ilgisiz ve umursamaz olunur. Hayret bir olay. Durumu anlatıyorum, markanın yazdığı cevaba bak. Mahkemede dava açacağım, hiç uğraşmayacağım sizinle.

Gürhan
01 Kasım 2023 12:27
THY Bagaj Taşımayı Bilmiyor
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

Ogün
24 Kasım 2023 22:33

Ersin
10 Aralık 2024 23:59
Valiz Hasarı Ve Yetersiz Tazminat Teklifi
Valiz Hasarı Ve Yetersiz Tazminat Teklifi
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
12 Şubat 2024 15:43
Türk Hava Yolları Bavulumu Kırıp, Bir De Dalga Geçiyor!
Türk Hava Yolları Bavulumu Kırıp, Bir De Dalga Geçiyor!
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Gülcan
08 Ağustos 2025 18:49