Haci sonuçtan hiç memnun değil

THY Gecikmeli Uçak Yüzünden Kaçırılan Aktarma

Haci
16 Ağustos 2023 19:54

Türk Hava Yolları ile Iğdır'dan İstanbul aktarmalı olarak Antalya'ya uçuş yapacaktık. Tarih 07.08.2023 uçuş saati 9.25 olmasına karşın uçak saatinde Iğdır'a iniş yapmadığından dolayı İstanbul'a 50 dakika geç iniş yaptı. Antalya uçağı saat 13.05te idi. Böylece Antalya'ya giden uçağı kaçırmış olduk (benimle beraber eşim ve 6 yaşındaki oğlum da seyahat ediyordu). Dolayısı ile THY bize 21.20 uçağında yer verdi. Biz Antalya'ya saat 14.25te iniş yapmamız gerekirken saat 22.40'ta iniş yapmış olduk. Antalya'ya gidiş sebebimiz daha öncesinden otel rezervasyonu yapmış olmamızdı. THY'nin sorumsuzluğu yüzünden otelde geçireceğimiz bir günümüzü kaybetmiş olduk. Ekstradan havaalanında 8 saatten fazla bekleyerek hepimiz perişan olduk. Otele toplamda 1200 euro ödediğimizi baz alarak hiç değilse 1 günlük otel ücretimizin karşılamasını (200 Euro) talep ediyoruz.

İptal Nedeni Olarak Hava Şartları Söylenip Boş Koltukların Olması

Tutku
01 Şubat 18:45
Tasbih sonuçtan hiç memnun değil

THY Çocuklarla 24 Saatlik Uykusuz Ve Desteksiz Seyahat Mağduriyeti

Tasbih
16 Eylül 2025 18:45
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Durumu Hassas Yolculara Yönelik Uçuş İptali Ve Gecikmede Yetersiz Destek

Fatih
21 Şubat 00:43
saglik-durumu-hassas-yolculara-yonelik-ucus-iptali-ve-gecikmede-yetersiz-destek-2.jpg
saglik-durumu-hassas-yolculara-yonelik-ucus-iptali-ve-gecikmede-yetersiz-destek-1.jpg
Tüm THY Rötar Şikayetlerini Gör

THY Kategorileri