THY Eksik Bilgilendirme

13 Ağustos 2023 08:15

Türk havayolları, Sabiha Gökçen hava alanındaki 12 Ağustos 2023 biletimi mücbir sebeplerden dolayı iptal ettiğine dair mesaj attı. Bu mesajda, Saat ve gün değişikliğinden daha önemli olan havaalanı değişikliğini gönderilen mesajda bildirmedi. Eksik bilgi verdi.

Biletimi 13 Ağustos olarak değiştirdim. Havaalanı değişikliği olabileceği aklıma bile gelmedi. Bu önemli bir konu ve bunu gönderilen mesajda bildirmediniz. 13 Ağustos tarihinde Sabiha Gökçen havaalanına geldim. Biletiniz İstanbul hava alanından diye bildirdiler. Bileti iptal etmek zorunda kaldım. Biletlerim yandı.

Bileti iptal ettikten sonra Türk Hava Yolları'ndan mesaj geldi. Uçuş saatiniz 08:40 dan 09:55 e alındığı bildirildi. İptal etmeden bu mesaj gelseydi. İstanbul hava alanında yetişebilirdim. Maddi manevi zarara uğradım. Bir daha Türk hava yollarına asla güvenmeyeceğim.

13 Ağustos 2023 08:17

Ve bir şey daha eğer ben İstanbul hava Alanı'ndan almak istesem ilk başta oradan alırdım. Şimdi diyeceksiniz. Bilet iptal iade hakkı verdik. Ben yeni alacağım bileti aldığımdan daha pahalı bir fiyata neden alayım. Her geçen gün bilet fiyatları değişiyor.

Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Tolgay
21 Ekim 2023 23:01
Türk Hava Yolları Mağduriyet
Türk Hava Yolları Mağduriyet
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
06 Temmuz 2023 15:34
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
23 Ekim 2023 17:10
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
12 Haziran 2023 19:49
Memed sonuçtan hiç memnun değil

Memed
21 Mart 2024 10:59