THY Bilet Değişikliği İçin Para İstiyor.

THY Bilet Değişikliği İçin Para İstiyor.
Eylül
12 Ağustos 2024 21:49

11 Eylül tarihli İstanbul - hannover uçuşumun biletini alırken özellikle uçuş tarihini ücret ödemeden değiştirebileyim diye ona göre aldım. Şu an bu uçuşu 9 Eylül'E almam gerekiyor fakat ne online'DAN ne de uygulama üzerinden biletimi değiştiremiyorum. Çağrı merkezini aradığımda benden "594 TL" hizmet bedeli istiyorlar. Ben anlamıyorum hiçbir internet uygulamanız doğru çalışmıyorken insanları çağrı merkezi üzerinden ek ücret vermeye zorluyorsunuz. Çağrı merkezi temsilcisi kendi ekranından sorunsuzca yapabildiğini söyledi fakat ben farklı bilgisayar, telefon, tablet ve farklı internet ağlarından denememe rağmen uçuşumu değiştiremiyorum. İnsanları böyle zor durumda bırakamazsınız. Mümkün olan en kısa sürede sorunumun çözülmesini bekliyorum çünkü acilen uçuşumun günün değiştirmem gerekiyor. Bilerek ek ücret vermemek için ona göre bilet seçmiş olmama rağmen neden sırf sizin sisteminiz hata veriyor diye ben ekstra ücret ödemek zorunda kalıyorum? Acilen sorunun çözümü için bekliyorum.

Ahmet
Ahmet

Aynı problem aynı süreci yaşıyorum şu anda. Bu sorunu yaşamış kişilere ulaşmaya çalışıyorum. Çağrı merkezinde 4-5 farklı görüşme ve farklı cevaplar. Bunlar mahkeme de delil olarak dinlenecektir. Hukuk mücadelemde maddi manevi tüm haklarımı arayacağım

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

THY Prime Fly Paketinde Yaşanan Değişiklik Sorunları Ve Çağrı Merkezi Mağduriyeti!

Zeliha
31 Ağustos 2024 18:20
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
15 Ekim 2024 21:11
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Ozge
26 Ağustos 2024 19:31