Umut sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı TV Teslimatı Ve Çözülmeyen Sorunlar

Hasarlı TV Teslimatı Ve Çözülmeyen Sorunlar
22 Ekim 2024 12:08

27/09/2024'te Teknosa.com’dan TCL marka 50 inç televizyon aldım. Bir gün sonra kargo iş yerime teslim edildi, ancak ben 2 dakika sonra geldiğimde kutunun bir tarafında darbe olduğunu fark ettim. Hemen videoya kaydettim. Kargocu hiçbir evrak imzalatmadan, hasar kontrolü yapmadan televizyonu bırakıp gitmişti. Bu tip prosedürleri bilmeyen bir müşteri olarak, kargo çalışanlarının yönlendirme yapması ve tutanak tutması gerekirdi.

Yine de TV’de bir sorun olmadığını umarak 2 gün sonra servisi çağırdım. Kurulum sırasında darbe alan yerde ekranın çatladığını gördük. Üretici firma TCL, haklı olarak sorumluluğu kabul etmedi çünkü bu üretim hatası değildi. Satıcı ve Teknosa da benzer şekilde sorumluluk almadı. Sorunun kargodan kaynaklandığı belliydi; eğer kutu bu kadar hasarlı olsaydı, teslim almamalı veya tutanak tutulmalıydı.

Ben de teslimattan hemen sonra çektiğim videoyu, komşumun çektiği taşıma videosunu (kargocu TV’yi tek omzunda taşıyor, kafayla destek veriyor), servis tutanağını Hepsijet’e ilettim. 3 hafta boyunca inceleniyor diyerek beni oyaladılar. Her müşteri hizmetleri görüşmemde dosyam yokmuş gibi baştan anlatmak zorunda kaldım. Nihayet, Hepsijet hatasını kabul etti, ancak Teknosa şimdi topu satıcıya atıyor. Satıcı ürünü geri alacak, inceleyecek ve bu süreç uzayacak. Tüm belgelerle haklılığım ortadayken neden hâlâ mağdur ediliyorum?

Televizyonun ilk taksiti geldi, fakat sorun çözülmedi! Bir daha asla Teknosa’dan alışveriş yapmam ve Hepsijet’i tercih etmem! TCL’e de eleştirim; televizyon ekranına neden daha iyi bir koruma köpüğü koyulmaz?

22 Ekim 2024 12:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)
22 Ekim 2024 13:28

Hiç umudum yok

01 Kasım 2024 14:51

Hepsijet hasarsız teslim edildiğini iddia ettiği bir fotoğrafa dayanarak sorumluluğu kabul etmiyor ve bu fotoğrafı benimle paylaşmayı reddediyor. Teknosa’dan bu fotoğrafı temin etmelerini rica etmeme rağmen 10 gündür çözüm sunulmadı. Sürekli yeni şikayet kaydı açılıyor ama süreç ilerlemiyor. Bu mağduriyetin ivedilikle giderilmesini, Hepsijet ve Teknosa'nın sorumluluğu üstlenmesini bekliyorum.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
08 Şubat 2025 14:44
Sait sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2025 22:58
Mehmeteren sonuçtan çok memnun

Mehmeteren
14 Haziran 2025 11:18
"Teşekkürler"
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Kurulumda Kırık Çıkan Televizyon İçin Değişim Talebim Reddedildi

Ömer
24 Mayıs 2025 22:00
Teknosa Kurulumda Kırık Çıkan Televizyon İçin Değişim Talebim Reddedildi
Afra sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 23:08

Teknosa Kategorileri