Utku sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Teknik Oto BMW 3 Yetkili Servisi

07 Şubat 2024 18:24

Teknik Oto Bursa BMW Yetkili Servisi'ne 18 Ocak 2024 tarihinde BMW marka aracımı Çanakkale'den gelerek teslim ettim. Aracımda tek taraflı kazadan dolayı ön tampon ve tampon demirinde hasar bulunmaktaydı (gözle görülen). Çanakkale'den Bursa'ya yola çıkmadan önce aracım termostat arızası vermişti. Bursa Teknik Oto BMW Servisi'ne vardığımda bu arızayı S** Hanım'a bildirdim ve onarılmasını talep ettim. Ayrıca, kaskoya dahil edilmesine gerek olmadığını, gerektiği takdirde ücretini ödeyeceğimi belirttim. Aracın kazadan kaynaklanmayan başka bir sorunu varsa genel muayenesinin yapılmasını ve eksiklerinin giderilmesini istedim. Ancak, bu taleplerim yerine getirilmeden aracımın hazır olduğu söylenerek S** Hanım tarafından beni çağırdılar ve aracı arızalı bir şekilde teslim ettiler. 100 km yol gittikten sonra aracın hâlâ arızalı olduğunu fark edip durumu bildirdiğimde, devirli kullanmamın sorunu çözeceği söylendi. Şu anda Çanakkale'de özel bir serviste aracımı tamir ettiriyorum ve yıllık iznim boşa gitti. 20.000 TL masrafım oldu. Tamponu hasarlı olan aracın motor kaplaması neden değişir, çamurluğunda çizik bile yokken neden boyanır ve hem de benden onay alınmadan? Aracın sağ sis farının olduğu yerdeki braket kullanılmış parçayla değiştirilmiş olmasına rağmen, bana gönderilen listede yeni olarak değiştirildiği gözüküyor. Bu durum, Teknik Oto Bursa BMW Servisi'nden beklenmeyecek bir ihmalkarlık ve yanıltma örneğidir. Güvenerek aracımı teslim ettim ancak tüm güvenim sarsıldı. Çalışanlar aracı teslim alana kadar güler yüzlü davrandılar ancak daha sonrasında telefonlara bile çıkmadılar. Müdür S** Bey ile durumu görüşmek için ulaşmaya çalıştım üç defa fakat ilgilenen olmadı. Bir daha Teknik Oto Bursa BMW Servisi'ni kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum. 1000 km uzağa götürürüm ama Bursa Teknik Oto BMW'ye asla.

Utku sonuçtan memnun

Teknik Oto Yetkili Servisi Mağduriyeti

08 Şubat 2024 11:56
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Teknik Oto Servisinde Eksik Parça Ve Yanıltıcı Faturalandırma

29 Aralık 2024 23:45
Bursa Teknik Oto Servisinde Eksik Parça Ve Yanıltıcı Faturalandırma

BMW Servisinde Tekrarlayan Arıza Ve Yüksek Maliyet

19 Aralık 2024 13:02
Naci sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 19:43

17 Şubat 2025 13:18