21 Ekim 2024 19:433.316

Bursa Citroen İnallar Otomotiv mağduriyeti
25/07/2024 tarihinde Bursa Citroen İnallar oto servisinde aracımı 30 bin kilometre bakımına götürdüm. Sabah randevu saatinde, 09:30'da aracımı teslim ettim. Teslimde sıkıntılar başladı. Karşımda neden orada oturduğu bilinmeyen, sadece bakan bir bayan ve anlamsız bir ilgisizlik vardı. Neyse, bunlar tolere edilebilir şeyler; asıl problem, aracı mesai bitimine kadar teslim edeceklerini söylemeleriydi. Teslim için aradıklarında, aracı yıkamadan teslim edeceklerini ilettiler. Ben de şüphelenerek teslim esnasında aracımı kontrol ettiğimde, arka tamponun sürtmeden dolayı boyasının döküldüğünü fark ettim. İlgili görevliye durumu söylediğimde, onların da kendilerinin kameralardan tespit edip bana dönüş yapacaklarını belirttiler. Herhangi bir dönüş olmadı. Kurumsal bir markaya yakışmayacak olaylarla karşı karşıya kaldım. Yasal merciler ile de hakkımı arayacağımı üzülerek bildirmek isterim.

23 Ekim 2024 00:41

Şikayeti yazdığımın sabahı inallar servisinden arandım arabayı temizleyelim gerekirse rötuş yapalım kusura bakmayın denildi :) ) )

Burak
Burak
6 Ağustos 2025 07:50

Yıkamamaları daha iyi olmuş yoksa aracın daha kirli basamakları ayakkabı izi paspaslarını da tavana koyulmuş halde çiziklerle geri alirdiniz. Bana öyle oldu. Geçmiş olsun. Ama araç bakıma gidince neden rötuş ihtiyacı doğarak çıksın. Asil soru bu olmalı bence.

Huseyin
15 Eylül 2024 00:184.245

Bursa Ovaakça İnallar Otomotive geçen sene bir kazadan kaynaklı aracımı servise götürdüm. Serviste kapı değişimi olacağı...

1 Destek2 Yorum

13 Haziran 2025 18:592.228

21.05.2025 tarihinde iletişime geçtiğim Bursa Gönye İnallar yetkili servisiyle kaza sonrası onarım işlemlerine başladım....

1 Destek

İnallar Otomotiv Araç Tavanına Pis Paspasları Fırlatarak Özenli Temizlik!

İnallar Otomotiv AraçTavanına Pis Paspasları Fırlatarak Özenli Temizlik!

Fatih
İnallar Otomotiv Yetkili Serviste İlgisizlik, Yanlış Bilgi Ve Eksik Bakım Mağduriyeti

İnallar OtomotivYetkili Serviste İlgisizlik, Yanlış Bilgi Ve Eksik Bakım Mağduriyeti

İbrahim