Yasin sonuçtan çok memnun

23 Mart 2024 21:24
Yasin'in Teşekkür Mesajı
“Konu ile ilgili Zübeyde Hanım çok ilgili davrandı. Çözüm odaklı yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu için ayrıca teşekkür ederim.”

Teka hak-627 wh Fırın Servis ve Ürün Şikayeti Hk.

Ürünü aldıktan sonra cihazı çalıştırması için servis talebinde bulunduk. Cihazı kutusundan yetkili servis çıkartarak ürünü devreye aldı. Birkaç gün sonra cihazı kullanmak için çalıştırdık. Cihaz ön camının bağlantı noktalarında; bağlantı noktası ile cam arasından kalan ince beyaz yüzeyin çatlak olduğunu fark ettik. Merkezi arayıp durumdan bahsettiğimizde cihazı değiştirebileceklerini söylediler. Biz ise buna gerek olmadığını sadece ilgili yüzeyin değişmesinin yeterli olduğunu belirttik. Sonra servis geldi ve camı değiştirdi. Aradan 4-5 ay geçtikten sonra 05.03.2024 tarihinde fırın çalışmadığı için tekrar merkezden servis talep ettik. Problemin saatten kaynaklandığını belirtip saati değiştirler. Ürünün orijinal saatinin aynısı ellerinde olmadığı için yine Teka'ya ait renkleri farklı bir saat taktılar. Fakat problem yine çözülmedi. Cihazın zaman saatini ayarlayıp çalıştırma tuşuna bastıktan sonra cihaz kendini kapatıyor. Bu süreçten sonra tekrar çalıştırmaya çalıştığımızda çalışıyor. Bu hatayı neredeyse her gün alıyoruz, bazen direkt çalışıyor bazense hiç çalışmıyor. Bu problem doğrultusunda tekrar tekrar servis talebinde bulunmamıza rağmen servis personelinin kontrolünde sorun görülmediği belirtildi ve sorun halen devam etmekte. Açıkçası başta da belirttiğim üzere cihaz değişimini en başında istemiştik fakat problemlerimiz artarak devam ediyor. Cihazı şu an değiştirmek istemiyorlar. Cihazı alalı henüz 6 ay bile olmamışken bu kadar problemle uğraşmak, mağdur olmak açıkçası çok hoş olmadı. Bu kadar problem uğraşmak markanızdan soğumamıza neden oldu. Daha yeni ocağınızı almıştık fakat bundan sonraki süreçte kapınızın önünden geçmeyi düşünmüyoruz. Tüm tanıdıklarımı ve arkadaşlarımıza da yine tavsiye etmediğimizi söylüyoruz.

Gereğini yapıp değişim işlemini yapmamanız durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağız.

Gereğinin yapılmasını rica ederim.

24 Mart 2024 21:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Mart 2024 16:43

Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
02 Ağustos 2025 16:24
"Müşteri hizmetlerinden Başak Hanım'a ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Bu süreçte çok yardımcı oldu ve ilgilendi. Mağduriyetim giderildi."

Sabri
16 Aralık 2023 15:25