Tefal Magic Tea XL Ses Sorunu

27 Haziran 2024 22:30

Tefal XL Magic Tea su ısıtıcısı çalışırken aşırı gürültü yapıyor. Yeni aldım. Normal sesi bu zannediyordum. Araştırıp buradaki şikayetleri görünce aldığım ürünün sorunlu olduğunu anladım. 1 temmuzda Tefal Lüleburgaz yetkili servise götüreceğim alt kısmını garanti belgesiyle. Bakalım ne olacak. Daha önce başka bir marka kettle ile gürültü sorunu olmuştu ama o plastikti. Tefal ürünü çelik diye normal sandım ama değilmiş. Umarım düzeltirler. Sorun taban contasının alta su kaçırması ve bu suyun aşırı sıcak bölüme temas edip ses çıkarması diye tahmin ediyorum

28 Haziran 2024 09:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

28 Haziran 2024 15:10

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar.com web sitesinde paylaşmış olduğunuz konu ile ilgili Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi olarak sizinle iletişim kurmak istedik. Sitede belirtilen mevcut iletişim bilgilerinizden sizlere ulaşamadık. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve size yardımcı olmak istiyoruz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

30 Haziran 2024 18:31

Arama görünmüyor çekmiyordu o anda sanırım. Tekrar arayabilir misiniz?

Orhan
11 Ocak 2024 21:02
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Çay Makinesinde Tekrar Eden Arıza Ve Gürültü Sorunu

Fırat
13 Ağustos 2025 23:37

Tugce
19 Ocak 2024 17:29

Melike
03 Nisan 2025 14:17
Tefal Magic Tea XL İle Güvenlik Sorunları
Kamile sonuçtan hiç memnun değil

Kamile
12 Ekim 2023 09:04