Ayten sonuçtan çok memnun

Tefal Krups Kahve Makinesi Kahve

Tefal Krups Kahve Makinesi Kahve
Ayten
30 Ocak 2024 21:04

Yaptığım tüm kahve çeşitlerinde işi olarak sıcak olmuyor. Ilık bir kahve elde ediyorum. Yetkili servise aldığım günden iki gün sonra aldığım mağazaya götürüp orada olan aynı ürünle aynı anda kahve ve latte soğuk kahve yapılarak karşılaştırıldığında benim ürün aynı sıcaklığı sağlamadı. 2 kere servise götürme rağmen sonuç alamadım. 16.12.2023 te aldım. Şu an kullanamıyorum. Köpürtme de olmuyor. Değişim istemiştim Sonuç alamadım. Hiç memnun değilim.

22 Şubat 2024 13:49

Merhaba; 30.01.2024 tarihinde krups kahve makinesi ile ilgili size şikayet oluşturdum. Ayarini gösteren video attım uzun bir zaman geçmesine rağmen talebime karşılık cevap verilmedi. Krups kahve makinesini aldığım ilk hafta ısı çok ılık olduğu için servise götürmeme rağmen sonuç alamadım. Size şikayet oluşturdum. Uzun sure bekliyorum dönüş yine yok. Hiçbir şekilde kahve Makinesini kullanmiyirum. Gereken sıcaklığı sağlamadığı için. İade edilmesi talebimle dönüş bekliyorum

31 Ocak 2024 09:11 (Şikayetten 12 saat sonra)

01 Şubat 2024 14:10

Tefal Yeni Kahve Makinesinde Çift Çekim Ve Öğütücü Sorunu

Damla
21 Şubat 2024 14:27

Kahve Makinesi Kart Yanması Sonrası Ürün Değişimi Sorunu

12 Eylül 2025 22:36
Meric sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sürekli Soğuk Ve Köpüksüz Kahve Yapıyor

Meric
26 Haziran 2025 19:01
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Krups Kahve Makinesi Su Filtresi Temin Edilemiyor, Servis Süreci Sorunlu

İlker
28 Haziran 2025 10:49
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Kahve Makinesi Garanti Kapsamında Yapılmıyor.

Deniz
01 Nisan 2024 13:34
Tefal Kahve Makinesi Garanti Kapsamında Yapılmıyor.
Tefal Kategorileri