Halil sonuçtan hiç memnun değil

TCL Electronics Robot Süpürge: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi

31 Ekim 2024 13:44

TCL robot süpürge pişmanlıktır. 2 ayda 3 kez servise gönderdim. Aldığım zaman, 2024 Haziran gibi, ilk ay güzeldi, bir sorunu yoktu. Sonrasında ise durduk yere sesi değişmeye başladı. Normalden çok daha gürültülü süpürüyor ve geride topaklar bırakıyordu. Maalesef faturamı kaybettiğim için ücretli servise gönderdim, sorun çözüldü fakat servisten geldikten sonra paspas uyarısı vermeye başladı. "Paspas tutucu takılı, paspas moduna giriyor" ve "Paspas tutucu çıkarıldı, paspaslama modundan çıkılıyor" uyarılarını cihazı kapatmazsam saatlerce söylüyor. Yani benim bir hatam da yok, yazılımsal bir hata. Bunu yetkili servisle konuştum, ücretsiz olarak ilgileneceklerini söylediler, gönderdim. 1-2 hafta sonra geldi, yine aynı. Dedim yine aynı, bir şey değişmemiş, hâlâ saatlerce aynı şeyi söyleyip duruyor. Bu sefer tekrar gönderin ama ücretli işlem yaparız dediler. Ya kardeşim, madem ücretli işlemle çözeceksiniz, en baştan neyse paranız verirdim. Düzelttirirdim, bana niye ücretsiz yarım iş yaptınız? Şimdi ücretli de yapsanız çözeceğinize güvenmiyorum.

Fatmanur

Merhabalar müşteri hizmetlerine gönderdiğiniz ürün gidip geldi sanırım ben 15 gün önce müşteri hizmetlerinden aldığım numarayla yetkili servise gönderdim ama içim huzursuz acaba hangi yetkili servise gönderdiniz hangi numaralardı

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

TCL 6500 Robot Süpürge Temizlemiyor Harita Kendiliğinden Bozuluyor

31 Ağustos 2023 00:49
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Trident Teknik Servis Sorunları Ve Sürekli Arızalarla Boğuşmak

Dilek