Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Tatlıbak İçerisinden Çıkan Yabancı Cisim

Tatlıbak İçerisinden Çıkan Yabancı Cisim
18 Şubat 2024 17:48

18/02/2024 tarihinde Kocaeli Çayırova şubenizden aldığım soğuk baklavada yabancı cisim çıktı. İlgili muhatapla iletişime geçmek istedim ancak henüz birine ulaşamadım. İnsan sağlığının bu kadar basite alındığını görmek üzücü. Ürünün temiz ve hijyenik olduğunu düşünüyorduk, ancak hayal kırıklığına uğradık. Hasta çocuğum soğuk baklava yemek istemişti.

19 Şubat 2024 13:58 (Şikayetten 20 saat sonra)

Kıymetli Müşterimiz, Mağazamızda bizi ziyaret edip ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ilgili birimlere ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla..

Fatih
19 Şubat 2024 14:37

Müşteri hizmetlerinden aranıyorum ve dedikleri şey mağazamıza uğrayın para iadesi yapalım böyle bir şey mi var insanları bu kadar aptal yerine koymanız

Yeşil Künefe Baklavada Fıstık Kabukları Ve Püskülleriyle Yaşanan Hayal Kırıklığı!

30 Ağustos 00:35
yesil-kunefe-baklavada-fistik-kabuklari-ve-puskulleriyle-yasanan-hayal-kirikligi-4.jpg
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Helvacı Ali 1900 Ün Sözde Meşhur Helvası

21 Nisan 2024 15:19
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kadayıfın İçinden Sert Cisim Çıktı, Sağlığım Tehlikeye Girdi Ve Kimseye Ulaşamadım

21 Ekim 22:08
kadayifin-icinden-sert-cisim-cikti-sagligim-tehlikeye-girdi-ve-kimseye-ulasamadim-3.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2023 16:18
Faruk Güllüoğlu Baklavadan Yabancı Cisim Çıktı