Tatilbudur En İyi Fiyat Garantisi Hakkında

01 Temmuz 2024 14:07

Rezervasyonumu 29.06.2024 tarihinde saat 12:00 sularında acente üzerinden ödemelerimi gerçekleştirerek rezervasyonumu oluşturdum.

Rezervasyon esnasında 10.08.2024 - 15.08.2024 2 yetişkin kara manzaralı standart oda fiyatı 64800 TL olarak gözükmekteydi. Yapı Kredi nin sepette ek %5 indirim kampanyası ile birlikte 61560 TL ödeme yaptım. Fakat aynı gün akşam 21:30 sularında internet sitenizden aynı oteli aynı tarihlerde kontrol ettiğimde kara manzaralı standart oda fiyatı 64152 TL'ye düşmüştü. Ve Yapı Kredi Worldcard ile ödeme yapmak istediğimde bu fiyat 60944 TL'ye düşüyordu. Bununla alakalı gerekli ekran görüntülerini bir önceki mailimde tarafınıza ilettim. Bununla alakalı operasyon birimi aradaki farkın ücret iadesini yapmayacağını tarafıma bildirdi. Ama bu durumda kampanya fiyatı da olsa ya da olmasa ben bu ödemeyi akşam saatlerinde internet sitenizden yapmış olsaydım 616 TL daha uyguna yapmış olacaktım. Sizin en iyi fiyat garantisi olarak belirttiğiniz kampanyanın içeriğinde de bu durumun telafi olacağı yazıyor. Ama kulağınızın üzerine yatıp müşteri ilişkileri departmanının verdiği bilginin saçmalığı şu şekilde;

Kara manzaralı standart oda fiyatı (kampanya olsun olmasın fark etmeksizin) benim ödediğim 61560 TL nin altına düşerse o zaman ancak işlem yapılabilir dendi. Fakat aynı kampanya belirttiğim tarihte akşam saatlerinde yapmış olsa idim ödemeyi 616 TL daha uyguna yapılacaktı. Bu da en iyi fiyat garantisi kapsamındadır.

Kesinlikle bu konuda Tatilbudur müşteri hizmetleri veya Tatilbudur müşteri ilişkilerinden aldığım hiçbir cevap talebimi karşılamadı. Bunu daha önce de yaşadım yine bu şekilde ısrarla müşteriyi çektikten sonrasında kulaklarının üzerine yatmaktan vazgeçmiyorlar. Yazık.

01 Temmuz 2024 14:16 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, İletmiş olduğunuz konu değerlendirmeye alınmış olup, gerekli incelemeler yapılarak tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla. Tatilbudur.com / Müşteri İlişkileri Departmanı

01 Temmuz 2024 14:28

Daha öncesinde de belirttiğim gibi 3 gündür aynı numara üzerinden ulaşıp sorunu çözmeye çalışıyorum. Ama şimdi olduğu gibi bir kulağınızın üzerine yatıp anlattıklarımı ya da yazdıklarımı kaale almadan cevap veriyorsunuz. Tekrar aramayacağım. Ama bu konu ile ilglide tarafıma en yetkili birim tarafından dönüş istiyorum.

02 Temmuz 2024 08:47

Maalesef telefonda yapılan görüşmeler neticesinde bir sonuca ulaşamamıştım. Burada yapılan şikayetten sonrasında işlemi haklı buldular. İlk görüşmelerde bu iadenin asla yapılamayacağını belirtiyorlardı. Şimdi ise buraya şikayet oluşturduktan sonrasında iadem yapıldı. Bir sorununuz var ise kesinlikle buraya yapılan şikayetler sonrasında işleme alıyorlar. Onun dışında müşteri ilişkileri departmanı ya da müşteri hizmetleriyle yapılan görüşmelerden hiçbir sonuç çıkmamakta.

03 Temmuz 2024 10:52

Zubeyir sonuçtan hiç memnun değil

Zubeyir
12 Nisan 2024 21:11
Tatilbudur Haksız Fiyat Tutarsızlığı

11 Mart 2024 22:14
Tatilbudur.com Haksız Yere Fazla Ücret Talep Ediyor
Tatilbudur.com Haksız Yere Fazla Ücret Talep Ediyor
Lamia sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2025 18:57

19 Ağustos 2025 11:27
Samet sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:29
Tatilbudur Onaylanmamış Ve Seyahati Gerçekleşmemiş Rezervasyon Ücret Kesintisi