Tatil Sepeti 80.000 TL Ödediğim Balkan Turu Ve Korkunç Tatil Deneyimi Hikayem

Tatil Sepeti 80.000 TL Ödediğim Balkan Turu Ve Korkunç Tatil Deneyimi Hikayem
21 Mayıs 2024 23:496.262

Tatil Sepeti ile geçirdiğimiz korkunç Balkan seyahatinin hikayesi.
Gün 1 - rehber tam bir gestapo şefi, otobüs en eski man lardan, gittiğimiz otelde tuğla örülü bir karış mesafe duvara bakan pencereli havasız bir odamız var. Odanın Kliması çalışmıyor ikinci gün artık nefessiz uyanınca resepsiyona söyledik meğer söyleyince manuel havalandırma açıyormuş onlar?! Gün 2 - rehberin felaket tellalı çıktı. Tarihi bilgilerden ziyade sürekli kötü hikayeler anlatıyor, sürekli ölümler, savaşlar, kelle kuleleri, ıssız saatlerde çıkan ve köpekler tarafından parçalanan, domuzlar tarafından kovalanan, pasaportunu çaldıran, otelden portakal çalıp otobüste düşürüp araç freninin bozulmasına sebep veren türkler! Kızıma nerede dondurma yedirsek? Aman ben bilmem hastalanır zehirlenir falan yedirmeyin diyor. Turun sonuna dek yaşayabilecek miyiz emin değilim. Otobüs klimalarını insanları donduracak düzeyde çalıştırıyorlar, 6 yaşında çocuğum, ben, eşim ve otobüsün baş örtülü sakinleri dahil dörtte üçü neredeyse kabanla oturuyoruz soğuk değil mi diye sormaya korkar haldeyiz ama ben dahil birkaç kişi gelip artık hasta olacağız. Diyene dek o klima insani koşullarda açılamıyor- bugün otel odasında klima kumandası ve saç kurutma makinesi yoktu, resepsiyona gidip istedik. Öyle verildi.
Gün 3 - şehir içi gezilerinde ben olmasam nasıl gezeceksiniz ifadesini aşarak ilk kez rehberden zorla ayrıldık ve huzurlu bir gezi yaptık. Ayrıca ohrid tekne turunda başka bir turdan eğlenen ekipleri gıptayla izledik.
Gün 4 - geldiğimiz otel tavan arası gibi penceresi olan ve odaları kokan bir yer ve ricam üzerine odayı değiştirdiler ama rehber aman susun diğer ekibe demeyelim mesajı verdi. Ardından verdikleri odanın dolabından uzun paça erkek donu çıktı. Zor bela odayı temizlettik. Midemiz bulandı artık.
Gün 5 - navigasyondan gideceğimiz yerleri kendimiz takip etmeye başladık. Sürekli yanlış yola dönüyoruz. Gecenin 1 inde otele vardık. Sabah 8 de kahvaltıya indik. Otel 2 yıldızlı bile değil köyün orta yerinde kuş uçmaz Kervan geçmez bir yer.
Gün 6 - Yine yolu kaybettik. Şehre giderken 8 km gösteren yol 35 km ye çıktı. Sonrası yaklaşık 4 kere yanlış yola saptık. Çok yoruldum. Keşke bir hafta daha tatilim olsaydı. Turda herkes aynı fikirde ve herkesin morali bozuk.
Gün 7 - çok şükür son gün diyorum. İnsanların tuvalete gitme sürelerine bile karışır oldu rehber, gümrüklerde mahsur kalma şansı varmış, dönelim artık huzurlu hayatlarımıza. Bir daha tatil sepetinden bir tatil mi? Asla.

21 Mayıs 2024 23:36

Tatil sepetine daha önceden çağrı merkezi yoluyla yaptığım ve yöneticilerinizin bana bu kapsamda dönüş yapmasını istiyorum talebi ilettiğim şikayet, eklediğim resimle yanıt bulmuştur. Korkunç bir dönüş. Yaşatılmaması gereken bir müşteri deneyimi. 80 bin tl ödememin sıfır karşılığı var anlamına geliyor.

22 Mayıs 2024 09:20 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve geri bildirimlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz incelemeye alınmış bulunmaktadır. Konuyla alakalı en kısa süre içerisinde tarafınıza Tatilsepeti Misafir İlişkileri departmanımız tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Acil Destek Ekibimiz haftanın 7 günü siz değerli misafirlerimize hizmet vermektedir. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

23 Mayıs 2024 22:37

Acil destek ekibinize mail atmayacağım. Zira öncelikle siz müşterilerinizin şikayetlerini dinleyerek dönüş yapabilme becerisine sahip olmalısınız. Tatili satalım, müşteri ne yaşarsa yaşasın dönmeyelim, ücreti alalım, deneyimi unutalım! Maalesef hizmet sektörü böyle bir dünya değil.

24 Mayıs 2024 09:20

Değerli Misafirimiz, Talebinizle ilgili 23.05.2024 tarihinde sizlere ulaşamadığımız için 15:09'da ulaşılamadı sms iletilmişti. Bugün müsait olduğunuz bir zamanda tekrar dönüş sağlamak istiyoruz. Müsait olduğunuz saati iletmenizi önemle rica ederiz. Saygılarımızla, Tatilsepeti Misafir İlişkileri

26 Mayıs 2024 15:20

Beni aramışlar indirim teklif ediyorlar. Her şey dahil konseptli satın alım yapmışım, üç akşam tavuk patates yedik. Oteller 3 4 yıldızlı dendi, hepsi birbirinden felaketti. Hukuki yollara başvuracağım.

Tatil Sepetinin Hayal Kırıklığına Neden Olan Balkan Turu

22 Temmuz 2024 20:489.688

14-21 Temmuz Balkan Turu, tam bir fiyasko. Tatil Sepetinden kişi başı 799 eurodan 2 kişilik aldım. İzmir havaalanında uğ...

1 Yorum

Tatil Sepeti Balkan Turu Kötüydü

24 Temmuz 2023 17:423.207

Tatil sepetinden 17 Temmuz-21 Temmuz 2023 tarihli her şey dahil balkan turu satın aldım ve 1000 € yakın para ödedim tur ...

Tatil Sepeti Balkan Turu Mağduriyeti

6 Ağustos 2024 22:174.829

"Tatil Sepeti adına görüştüğüm sevgili Pınar hanım ilginiz alakanız çözüm öneriniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşebilmek dileğiyle"

Tatil Sepeti Balkan Turu Kabusu Eski Otobüsler Ve Kötü Yemekler

14 Ekim 2024 14:057.535

5 Ekim - 12 Ekim İzmir çıkışında Tatil Sepeti'nden balkan turu satın aldım. Öncelikle tur otobüsü çok eski, her tarafı ...

Tatil Sepeti Tatil Sebebi Balkan Turu

9 Ağustos 2024 00:434.721

tatilsepeti.com firmasından aylar öncesinden Balkan turu satın aldık. Turun daha ilk gününden itibaren bir sürü sıkıntı ...

Tümünü Gör

Emrah
Tatil Sepeti Felaketi Fareli Oteller

Tatil SepetiFelaketi Fareli Oteller

Özgür
Tatil Sepeti Aracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Tatil SepetiAracılığı İle Gidilen Girne Jasmine Court Otelin Hali!

Aziz
Tatil Sepeti Fiyat Farkı