Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 20:55

Merhaba 18-25 Ağustos 130398 kodlu Fırsat Büyük Balkanlar Turu Tüm Çevre gezileri extra turlar akşam yemekleri balkan gecesi dahil turuna 3 kisi olarak katildik ilk gün ucaktan inince otobüsümüze bindik ve yolculuğa başladık fakat ekte tur programında bulunan hiçbir yere gidemedik. Akşam ohrid deki otelimize gidebildik. Bu arada otobüsün kliması çok az çalışıyordu ve biz o otobüsle 8 gün yolculuk yaptık. Otel odasında ari vs bir sürü börtü böcek mevcuttu. İlk akşam otel yemekleri açık büfe yken 2. Akşam 3 çeşit birbirinden kotu yemekler mevcuttu. 3. Gün yine yollarda geçti. Aksam otelde tavuk vardı 4. Gün yine yollarda aksam otele geç vardık ve yemekte yine tavuk vardı. Hotel walter da kahvaltı yaptıktan bir sure sonra yeğenimin midesi bulandı ve istifra etti. Aynı gün 3 4 kere istifra etti ve saraybosna ya geçtiğimizde hastaneye gittik ve kendisi o gece ateşlendi uykusuz bitkin ertesi gün yolculuğa devam etmek zorunda kaldık yine 6 7 saat yolculuk. Kendisi 3 gün halsiz bitkin tura devam etmek durumunda kaldı. Turda bulunan birçok kişide aynı belirtiler görülmeye başladı. Bizi götürülen kalitesiz oteller sayesinde tatilimiz zehir oldu. Oteller hem çok uzak mesafelerde hem de yemekler kotuydu. Başka bir tur şirketiyle giden arkadaşım budvada 6 saat serbest zamanları kaldığını söyledi. Biz her gittiğimiz yerde 1.5/ 2 saatte yemekmi yiyelim yoksa gezelim mi diye bir koşturma içinde kaldık. Hastalıklar cabası oldu. Geçen günde turdan arandım ve özür için hediye tur verilmek istendiği söylendi 2 gece Yunanistan turuymuş. Hediye verelimde ne olursa olsun diye düşünüldü sanırım. Bizim gittiğimiz tur vizesiz bir turdu. Arayan kisi vizeniz var mı diye sormadı. 2 gece için ben 3 kişiye bir suru masraf yapıp neden vize almak durumunda olayım. İlgili zararımızın nakdi olarak tarafımıza ödenmesini rica ederim. Yaşadığımız saglik sorununun nasıl nakdi karşılığı olur. bilemiyorum. Orada çektiğimizi bir biz biliyoruz. Balkan gecesi eğlence komedisinden hiç bahsetmek bile istemiyorum. Saygılarımla

13 Eylül 2023 23:26 (Şikayetten 2 saat sonra)
20 Aralık 2023 21:43

Hiçbir düzeltme yapılmadı özür bile dilenmedi

Nida sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2025 12:55
Necattin sonuçtan memnun

17 Temmuz 2023 19:24
"Tatil Sepeti adına Nilcan hanım dönüş yapmış olup sorunumuzu dikkate alarak gerekli hassasiyeti göstermişlerdir kendilerine teşekkür ederim"

28 Temmuz 2025 22:15
Büyük Balkan Turu'nda Beklentilerin Karşılanmaması Ve Organizasyon Sorunları
buyuk-balkan-turunda-beklentilerin-karsilanmamasi-ve-organizasyon-sorunlari-3.jpg

15 Nisan 2024 16:08

23 Ağustos 2023 18:30