Swarowski Yüzüğümün Dış Kaplaması Soyuldu Ve Değişim Yapmıyorlar!

10 Kasım 2023 22:14

Nisan ayında Swarowski Panora Mağazasından yüzük aldım. Ürünü rengi solmaz, soyulma yapmaz, taşı düşmez diye firma garanti etmişti. Yüzüğümün dışındaki kaplama soyuldu ve siyah açıklıklar mevcut. Bu durum üzerine Swarowski’ye gittim ve durumu anlattım. Bana kullanım hatası olduğunu ve soyulmama garantisinin bunu kapsamadığını söylediler, benim yüzüğüm çizilmiş bu şekilde açıklama yaptılar. Ben de yüzüğü Swarowski'de soyulmama ve taş düşmeme garantisi olduğundan burayı tercih ettiğimi belirttim. Sonuç alamayız ama yine de fotoğrafını çekelim diyerek beni yolladılar.

Sormak istiyorum. Yüzüğü ben normal takarken dışı soyulup siyaha dönüyorsa bu nasıl çizilme oluyor. Ben yüzüğü normal günlük hayatta kullanmak için aldım, sizin de garantiniz var diye aldım. Ama resmen güvenim havada kaldı. Swarowski'nin aldığım ürünü yenisiyle değiştirmesini istiyorum.

Bu konuda da yardımcı olmazlarsa kimseye önermeyeceğim ve bir daha da alışveriş yapmayacağım. Çünkü kapsıyoruz dedikleri garantileri kafalarına göre bir garanti.

Swarovski Yüzük Üç Kullanıma Karardı Ve Çözümde Sunulmuyor

05 Haziran 2024 23:16
Swarovski Yüzük Üç Kullanıma Karardı Ve Çözümde Sunulmuyor
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Swarovski Panora Mağazasında Yetersiz Bilgilendirme Ve Sorunlu Ürün Değişimi

14 Haziran 2025 13:15
Swarovski Panora Mağazasında Yetersiz Bilgilendirme Ve Sorunlu Ürün Değişimi
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 23:08
Ş.şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Ş.şeyma
17 Mart 2025 14:22
Swarovski Yüzüğümde Renk Değişimi Ve İlgisizlik
Bensu sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 18:28