Naim sonuçtan hiç memnun değil

Sunny 24 İnç Android TV Ayarlara Girilmiyor

Naim
20 Şubat 2024 21:07

Sunny 24 inç Android TV'nin ayarlarına erişilemiyor. Acil destek almak istiyorum. TV normal şekilde çalışırken kendiliğinden internete geçiş yapıyor. Ayarlara girip Wi-Fi'yi kapatmak istiyorum ancak ayarlara erişim sağlanamıyor. Bu durum TV program akışının sürekli olarak kesilmesine neden oluyor.

05 Mayıs 2024 02:43

Trendyol üzerinden Başaran isimli firmadan Sunny SN24LEDE6681 24" uydu alıcılı HD ready Smart LED TV satın aştım, TV yi teslim aldıktan sonra kurulumunu yaptırdım, bir ay gibi bir süre sonra TV ayarlar modülüne girmemeye başladı, Sunny müşteri hizmetleri ile görüşerek durumu izah ettim, bana ikamet ettiğim ildeki bir yetkili servisin numarasını verdi, bende bu numaradan yetkili servisi arayarak arızayı izah ettim, yetkili servis TV yi kendilerine götürmemi, kontrol edeceklerini, bunun da servi ücreti olarak ücrete tabi olduğunu söylediler, ücret istendiği için götürmedim, bu şekilde kullanıyorum, TV nin henüz altı ayı dolmadı, bu nedenle TV nin yenisi ile değiştirilmesini istiyorum, aksi halde Hakem Heyeti'ne başvuracağımı beyan ediyorum

26 Şubat 2024 14:36 (Şikayetten 5 gün sonra)

27948977 numaralı şikayet hakkında, Kullanıcımız ile konu hakkında görüşülerek, garanti prosedürleri hakkında bilgi verilmiştir. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Sunny Android TVde Ayarlar Menüsüne Erişemiyorum Çözüm Bekliyorum

Musa
20 Ekim 2025 00:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sunny TV'nin Sürekli Anakart Sorunları Ve Değişim Talebi

03 Mart 2025 14:29

İbrahim
08 Şubat 2024 18:32

Ömer
02 Mart 2024 22:29
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
18 Ağustos 2024 13:09