Levent sonuçtan hiç memnun değil

Starbucks'ta Yılbaşı Süsleri Yüzünden Yaşanan Güvenlik Skandalı

Starbucks'ta Yılbaşı Süsleri Yüzünden Yaşanan Güvenlik Skandalı
20 Aralık 2024 22:07

Akşam oğlum kahve sipariş etti. Sipariş ettiği firmanın önünde park problemi olduğu için Starbucks'dan almayı düşündüm. Kapıda itiniz - çekiniz uyarısı yok. Ben de gayriihtiyari ittim ve iterken de yüzüm kapıya yanaştı. Yapı ters yöne açıldığı için yüzüm yılbaşı için sözde süs olan, plastik kap kaçak kablo ampul ve bilumum tel vb. Cama yapıştırılmış bana göre giriş kapısında asla olmaması gereken çerçöp tomarına çarptı.
İçine koydukları sert yel ya da keskin bir parça yüzümü kesti.
İçeri girdim sipariş verirken yüzümdeki kanı silmek için peçete istedim. Boş boş bakıyorlar. Yüzümü dışarıdaki yılbaşı süsünüz kesti diyorum. Barista sivrisinek mi ısırdı diye soruyor.
Aralığın 20'si ve sivrisinek. Hımmm. Peki çocuğum.
Biraz daha anlayışı kuvvetli olur, diye müdürünüzü çağırın dedim. Adı bırakmış. Yüzümün çizilmesi kanaması umurunda değil.
Bu süs yüzüme zarar verdi. Beş santim daha kısa olsam gözüme zarar verebilirdi diyorum. Kibarca yazıyorum o da umursamadan boş boş bakıyor. O kapıdaki çöp topağı başkalarına da zarar verebilir diyorum.
Konseptimiz öyle bir şey yapamayız diyor.
Anlayacağınız Yüzümün çizildiği ile kaldım.
Tabi bu işin böyle bitmeyeceğini kendilerine de söyledim.
Ama müşteri memnuniyeti, sağlığı be güvenliği umurunda değil.
Amca sen ne anlatıyorsun havasında.
Böyle iş yeri yöneticisi m olur?
Müşteri sağlığı ve güvenliği ne oluyor?
Aynı durum Amerika'da yaşansaydı bu Starbucks personeli böyle davranabilir miydi?
Şu anda bütün Starbucks tutuşmuş yüzüme merhem sürüyordu.
Üstüne üstük derdimi anlatırken paket edemediğim için utanmadan benden 2 lira da ekstra paket parası aldılar.
Ama ben bunun peşini asla bırakmayacağım.
Belediye şikayetimi yaptım. Onlar sizi bir güzel denetlesin.
Tarım Bakanlığına ve Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlıklarına da bu hafta sonu pek güzel dilekçeler hazırlayacağım.
Size insan sağlığı hassasiyetini ve iş ve iş yeri güvenliğini öğreteceğim Bilhassa o sözde müdür B**** Bey'e.
O önlüğündeki broşlar ve rozetler de yöneticiye olan İtimat ve saygıyı önlüyor. Ciddiye alma hissini yitiriyor insan

Aşkım sonuçtan hiç memnun değil

Aşkım
22 Temmuz 2024 06:15

Starbucks Sivas AVM Şubesinde Yaşadığım Ciddi Kaza Ve İlgisizlik

04 Ağustos 2025 20:54
Starbucks Sivas AVM Şubesinde Yaşadığım Ciddi Kaza Ve İlgisizlik
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 22:51
Starbucks'ın Çalışanı Afra Tafra Yapıyor
Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Getir Yemek Starbucks® (Bağcılar Göztepe Mah.)

18 Mayıs 2024 12:54

Starbucks'ta Saygısız Hizmet Deneyimi