Aysu sonuçtan hiç memnun değil

Getir Yemek Starbucks® (Bağcılar Göztepe Mah.)

18 Mayıs 2024 12:54

Getir üzerinden Starbucks Göztepe şubesinden bardak hediyeli kahve siparişi verdim. Home office çalıştığım için şubeye gidemediğimden eve sipariş verdim. Not kısmına, hediye bardak siparişi istediğimi ve hediye bardak gelmemesi durumunda siparişin iptal edilmesini yazdım. Daha sonra şube tarafından arandım ve eve siparişlerde hediye bardağın olmadığı söylendi. Buraya kadar herhangi bir sorun yoktu. Ben de o zaman siparişin iptal edilmesini söyledim. Hanımefendi, siparişinizi iptal edeceğiz ve iadeniz sağlanacak dedi. Telefonda sipariş eve gitmiş, kardeşim teslim almış. Ben iptal edilmesini söylediğimde sipariş henüz yola çıkmamıştı. Bu ürün neden yola çıkıp teslim edildi? Bana neden yalan söylendi? İptal edilmeyecekse neden arandım? Getir müşteri hizmetlerine bağlanıyorum, fakat hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Ürün teslim alındı diye, ürün teslim alınmasaydı da bana müşteri hizmetlerinden 'teslim almasanız da iptal sağlanmayacak, iadeniz yapılmayacak' denildi. Şimdi ise müşteri temsilcisinden 'ürünü teslim almışsınız, iadeniz sağlanmaz' cevabını alıyorum. Bu firmadan şikayetçiyim.

16 Eylül 2024 22:51

Büşra
21 Eylül 2023 00:06
Starbucks Coffee Teyitsiz İşlem Yapılması
Starbucks Coffee Teyitsiz İşlem Yapılması
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 15:12

10 Kasım 2024 17:52