Ymy Çorlu SsangYong Bayi Kapora Paramı İade Etmiyor!

18 Ocak 2024 09:0826.486

Torres evx modeli ile ilgili Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde bulunan SsangYong bayine gidip 04.12.2023 tarihinde 100.000 TL kapora ön ödemesi yaptım. 08.12.2023 tarihli WhatsApp uygulaması üzerinden yazılı beyanla araç almaktan maddi sıkıntım yüzünden vazgeçtiğimi ve para iadesi yapılmasını beyan ettim. Fakat geçen 1 aylık süreçte hiçbir para iadesi tarafıma yapılmadı. Bu konuyla ilgilenmenizi ve paramın iadesinin yapılmasını rica ediyorum. Parayı gönderdiğim gün bizimle ilgilenen n**** Bey bana vazgeçmem halinde para iadesinin 1 -2 gün içerisinde yapıldığını o konuda içimizin rahat olması gerektiğini beyan etmiştir. Yanımda bulunan eşim babam da bu konuşmaya şahittir. Şu anda geldiğimiz nokta 2 gündür kendilerini aramama rağmen telefonlarımı açmamaktalar. Bu saatten sonra hakkımı hukuki yollarda arayacağımı buradan bildiriyorum.

15 Şubat 2024 09:13 (Şikayetten 28 gün sonra)

Sayın Cüneyt E.; Saygıdeğer Müşterimiz bayimize kapora ödemesi yaparken sizlere özgür iradeniz ile imzalatılmış olan ‘’ Araç Alım Kaporası Taahütnamesi’’ gereğince taahhütnamenin içerisinde bulunan maddelerin dışına çıkılmadığını firmamızca beyan ederiz. Uygun görülen tarih planlanarak kapora ödemeniz tarafınıza iade edilecektir. Şikayetiniz de anlattığınız iftira ve doğru olmayan bilgiler maalesef sözleşmeyle aynı değildir bu konudaki yasal haklarımız saklı kalmak koşuluyla cevaplıyoruz teşekkür ederiz iyi günler dileriz. Saygılarımızla Teşekkür ederiz.

11 Mart 16:25

Ben de kapora vermiştim Ankara bayisine, 5 gün sonra iadesini eksiksiz yaptılar.

13 Ağustos 2025 12:10

Bizde aynı şekilde Çorlu Ssang Yong Bayii kapora iadesinden dolayı mağduruz bugün yarın deyip bir türlü iade etmediler

3 Şubat 2024 10:17

Ayıp be kardeşim versenize adamın parasını bu konuda devletin bir girişimde bulunması gerek nitekim bu firma ile alakalı şikayetler ayyuka çıktı binlerce insanın parasına çökmüşler 6 ay nedir kardeşim yarım yıl Banka size 1 saat veriyor mu bakalım karşılıksız para bunun adı resmen paraya çökme zaten adamın parasını kullanmışsınız günlerce karşılıksız olarak max 1 günde geri ödemeleri gerek

29 Ocak 2024 13:58

Sizin gibi mağdur bir sürü insan var maalesef firmaya elini veren kolunu kaptırıyor. Aynı durumdan bende muzdaribim bende ilgili makamlara şikayette bulundum.

SsangYong KGM Sözlerinde Durmuyor

31 Ocak 2024 14:2520.730

Merhabalar, Antalya SsangYong bayisinden 29.11.2023 tarihinde Torres EVX mo...

1 Destek

SsangYong Torres Evx Kapora İadesi.

5 Mart 2024 21:4040.351

19.02. 2024 tarihinde Mersin SsangYong Bayisinde Torres evx için 100 bin tl. Kapora ödeyerek sipariş verdim. Ancak Aracı...

5 Yorum

Öne ÇıkanKonular