Adem sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net İnternet Bağlanamama Merkezi!

18 Aralık 2024 08:51
17 Aralık 2024 21:34

Şikayet var bir işe yarıyor mu merak ediyorum, umarım duyarlı bir müşteri temsilcisi ya da kurum yetkilisi duruma el atıp, internetimizi bağlarlar

18 Aralık 2024 12:19 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Adem A., Talebiniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

18 Aralık 2024 13:23

Daha önce de bu tarz yaklaşımlar gördük ama netice sıfır, yoksa şikayetimiz kaç zamandır burada durmaz veya yenilenmez, yardımcı olmak demek işi çözmektir, siz insan oyalamaktan başka bir iş yapmadınız bu zamana kadar, umarım bu sefer interneti bağlarsınız

18 Aralık 2024 16:22

Gün içinde aranacaktık güya ama hâlâ arayan olmadı

04 Ocak 13:59

Alfa iletişim şok net tam bir fiyasko çıktı, uzunca bir süre beni oyaladılar fakat ne internetimin naklini yaptılar ne de daha sonrasında kapattıklarında bana telafi edici söz verdikleri ödemeyi yaptılar Allah bildiği gibi yapsın hepsini, hiç kimseye şok nasıl Migros dedi komedi vesaire böyle yutturuk netleri önermiyorum hepsi de bana göre yalancılar

Talat

Banada ikinci el klima gönderip paramı iade etmediler. Dönüş yapılmadı.

Şok Net İnternet Bağlanamama Merkezi!

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Şok Net Kurulum Ücreti Ödeyemiyorum, İnternetim Kesildi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

15 Aralık 17:50
sok-net-kurulum-ucreti-odeyemiyorum-internetim-kesildi-ve-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg

Şok Net Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor, Aktivasyon Süreci Mağduriyeti

Abdullah