Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Şok Marketten Aldığım Stopever Thermal Hut Yakı

15 Nisan 2024 17:00

15 Nisan saat 00:10'da yakıyı kolunun üzerine koyduğunda bir şey hissetmemişti. Ancak 15 Nisan saat 02:00 olduğunda yakının çok yandığını hissetti ve yakıyı kaldırınca cildinin kıpkırmızı olduğunu ve sarı kabarcıklar oluştuğunu gördü. Ürün paketinde 8 saat kullanım süresi belirtilmiş olmasına rağmen, bu süre zarfında ciddi bir yanık meydana gelmişti. Bu durum, ürünün etiketinde belirtilen kullanım süresiyle çelişiyor. Bu sebeple, öncelikle buradan şikayetimi dile getirmek istiyorum. Şayet Şok yetkilileri tarafından herhangi bir çözüm sunulmazsa, ödediğim paranın iadesini ve yanık için aldığım krem masrafının karşılanmasını talep ediyorum. Eğer bu taleplerim karşılanmazsa, Tüketici Hakem Heyeti'nde çalıştığımı ve oraya şikayet dilekçesi dolduracağımı belirtmek isterim.

Ercan
Ercan
18 Temmuz 2024 14:51

Halen izi geçmedi ve yardımcı da olmadılar ben özel hastaneye ve bir sürü ilaç aldım sadece yanık ilacının fiyatını ve yakının fiyatını ödediler diğer parayı da ödemediler yani yaklaşık 4 bin tl hastane ücreti vardı karşılamadılar.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 18:33
Şok Marketler 10 Adet Boyam Yanlış Geldi Kimsenin Umurumda Değil Acilen Dönüş Yapın!
Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 16:22
Şok Marketler Ödemem Yapılmadı 12 Gün Oldu