Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:20

Cepte şok uygulamasından aldığım PlayStation 5 Digital Slim oyun konsolunun Teslim edilmek üzere kargoya verildiğini söyleyen bir SMS aldım. Mobil uygulamadan da kargoya verildi şeklinde görünüyor. Ancak takip numarası daha sonra girilecektir yazısı var. Yurtiçi Kargo'ya verilen ürünler 1 gün sonra teslim ediliyor. Adresime her zaman. Ancak 3. Günde hala bir takip numarası yok ve Şok market müşteri temsilcileri talep oluşturduk deyip başlarından atıyorlar. Hiçbir soruma kesin cevap veremeyip bazıları da topu kargoya atıyor. Yurtiçi Kargo ile görüştüğümde böyle adınıza bir kargo olmadığını gönderici ile iletişime geçmem gerektiğini belirttiler. Ben ürünün kargoya verilmediğine inanıyorum. Hiçbir işe yaramaz Cepte Şok market müşteri temsilcilerinin de insanları başlarından savmaktan başka yaptıkları iş yok. Çözüm adına hiçbir şey yapmıyorlar ve onlardan başka da muhatap olacak kimseyi bulamıyoruz. Bir an önce takip numarası veya siparişimle ilgili doğru dürüst bilgi almak istiyorum

24 Nisan 2024 14:03

Birçok kez yazılmış zaten, malum PS5 kargo sorunu sürekli gündemde. Cevaplar her zaman '21 iş günü' şeklinde. Bugün tekrar aradım, 'genel bir kuralmış' öyle diyorlar, nerede yaşıyorlarsa. Müşteri hizmetleri tek bildikleri cevap bu zaten. Ama sitelerinde elektronik aletlerin 15 gün içinde kargoya verileceği yazıyor, bundan haberleri yok gibi görünüyor. CİMER'e şikayette bulundum zaten. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağız yakın zamanda. Kargo takip numarasının bir an önce paylaşılmasını istiyorum. İnsanları daha fazla mağdur etmeyin.

Ek
22 Nisan 2024 18:04

12.04.2024 tarihinde Cepte şok uygulamasından aldığım PlayStation 5 Digital Slim oyun konsolunun 15.04.2024 tarihinde Teslim edilmek üzere kargoya verildiğini söyleyen bir SMS aldım. Mobil uygulamadan da kargoya verildi şeklinde görünüyor. Ancak takip numarası daha sonra girilecektir yazısı var. Yurtiçi Kargo'ya verilen ürünler 2-3 gün sonra teslim ediliyor. Adresime her zaman. Ancak 7. Günde hala bir takip numarası yok ve Şok market müşteri temsilcileri 5 defa talep oluşturduk deyip başlarından atıyorlar. Hiçbir soruma kesin cevap veremeyip bazıları da topu kargoya atıyor. Yurtiçi Kargo ile görüştüğümde böyle adınıza bir kargo olmadığını gönderici ile iletişime geçmem gerektiğini belirttiler. Ben ürünün kargoya verilmediğine inanıyorum. Hiçbir işe yaramaz Cepte Şok market müşteri temsilcilerinin de insanları başlarından savmaktan başka yaptıkları iş yok. Çözüm adına hiçbir şey yapmıyorlar ve onlardan başka da muhatap olacak kimseyi bulamıyoruz. Biliyorum ki yine 21 is günü saçmalığını yazacaksınız En kısa zamanda takip numarası veya siparişimle ilgili bilgi almak istiyorum yoksa yasal işlem başlatacağım

18 Nisan 2024 12:01 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Uzaktan satış yöntemiyle alınan ürünler 21 iş günü içerisinde müşterilerimize ulaşmaktadır. İyi günler dileriz.

18 Nisan 2024 12:18

Ben ürünümün neden teslim edilmediğinden bahsetmiyorum farkındaysanız kargoya verildiyse neden takip no yok veyaz neden kargo firması adınıza kargo yok diyor onun hakkında bilgilendirme yapılmasını istiyorum

Yorumlar (7)

Mücahide
Mücahide

Alabildiniz mi ürününüzü ve ürün kalitesi nasıldı? Ben de oğlum için sipariş verdim ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Şikayeti Çözüldü

Ürün teslim edildi mi başıma geldi benimde

Yok cuma akşamı aldılar 3 ila 7 gün içinde para iadesi olacak

Ali

Para iadesi oldu mu hocam

Şikayeti Çözüldü

İade aldılar benimkisini para geri iade edilecek

Şikayeti Çözüldü

Benimde teslim edilmedi ne yapacağız arıyorum ediyorum başından salıyorlar

Yok maalesef hocam

Evren sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 10:04
Cepte Şok Market Siparişimi Yollamıyor.
Cepte Şok Market Siparişimi Yollamıyor.
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 12:19

22 Nisan 2024 13:31