Deniz sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 21:06

Karaman Şok marketlerinden 01.12.2023 saat 19:06 aldığım Bisto Unlu Mamullerinin tahinli susamlı kurabiyesinin aynı tarihte saat saat 20:00 da açtığımda pakette eksik ürün olduğunu gördüm. Fotoğraflayarak şikayetime ekledim. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

07 Aralık 2023 10:41

Karaman şok marketlerinden 01.12.2023 saat 19:06 da aldığım Bisto unlu mamulleri nin tereyağlı çörek otlu tuzlu kurabiye paketinde eksik ürün vardı. Aynı tarihte aldığım tahinli susamlı kurabiyede de aynı eksik ürün vardı. Bundaki eksik ürünlerin sayısı fazlaydı. İkisinin kutusunda da net:500 g yazmasına rağmen her pakette eksik ürün sayısı artıyor. Eksik ürün koyacağınıza net 500 g yazmayın. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Markete de belirttim şikayetimi. Teşekkür ederim

Ek
01 Aralık 2023 21:41 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, parti numarasını, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

01 Aralık 2023 22:53

Karaman Mahmudiye Mahallesi Şok market Bisto unlu mamulleri tahinli susamlı kurabiye 18.04.2024 p. No:A230918 Arbekon gida ve iht. Mad. Mak. San. Tic. Ltd. Şti. Fiş no:0210

01 Aralık 2023 23:08

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

07 Aralık 2023 10:45
Şok Marketler Paketten Eksik Ürün

Bisto unlu mamullerine de şikayetimi iletirseniz memnun olurum. Aynı gün aldığım tereyağlı çörekotlu tuzlu kurabiyede de daha fazla eksik ürün vardın

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 21:41

05 Ocak 2025 20:29
Eksik Kurabiye Şoku: Bisto Markasına Dikkat
Adife sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 22:04

16 Aralık 2023 19:17