Selim sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 11:30

Merhaba,

Daha önce mağaza personelinize ve bölge müdürünüze defaatle söylememe rağmen her hafta aynı kötü görüntü ile karşılaşmaktayım. Evime giriş yapamıyorum. Evimin önü marketinizin boş kartonları, plastik meyve-sebze kasaları vb. diğer malzemeler ile kapatılmış durumdadır. Bu olumsuz durum süreklilik arz etmektedir.

Lütfen personellerinize ve ilgili sorumlu yöneticilerinize 'acil durum, hijyen ve temizlik, komşuluk-toplulukta yaşam' vb. sosyal uyum-yaşam ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini düşünüyorum.

İvedilikle evimin ve park yerimin önünün temiz tutulmasını, sizin malzeme ve atık vb. malzemelerinizden temizlenmesini sağlar mısınız?

Gereği için bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

20 Ağustos 2024 12:05 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz rica ederiz. İyi günler dileriz.

Selim
Selim
30 Ağustos 2024 13:24

Merhaba Bodrum Peksimet Mahallesi Şok market şubesi

Sevginar
Sevginar

İş Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayıp bağlanmak mümkün mü? Bağlanabilen var mı? Onlarca kez aradım ne şubem tel açıyor ne dönüyor ne de müşteri hizmetleri ile iletişim sağlanıyor bu kadar mı verimsiz oldu bu banka eskiden hemen dönülür açılır ve cevap verilirdi.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketler Alucra Mağaza Çalışanlarının Sorumsuzluğu

12 Ağustos 2023 19:15