Şok Marketler İndirim Oyunu Ve Saygısız Hizmet!

Şok Marketler İndirim Oyunu Ve Saygısız Hizmet!
31 Ocak 2024 00:05

Kırklareli'ne bağlı İğneada beldesindeki Şok Markette Saka suya 6,50 TL'den 4,50 TL'ye indirim yaptıklarına dair kağıt yapıştırmışlar. Bizde indirimi görerek 30/01/2024 tarihinde 96 adet almaya karar verdik. Kasada geçerken dikkatimi çekmedi ama iş yerine geldiğimde fark edip fişi de alıp tekrar oraya gittim fakat orada çalışan beyefendi ''bu maalesef eski indirim fi tarihinden kalmış bir şey yapamam'' dedi. Kendi hatası olduğunu söylediğimde ''bizim hatamız yok'' diyerek laubali bir şekilde cevap verdi.

Müdürünüzle görüşmek istiyorum dediğimde de buranın yetkilisi benim dedi. Kendisiyle anlaşamadık suçu da bize attı resmen. Bomboş markette aylarca indirim olan yazıyı kaldırmayıp, üstüne tüketiciyi suçlayıp, üstüne hiçbir işlem yapmayıp ben oradan gittikten sonra bile o indirim yazısını kaldırmadı oradan.

2 gün önce de oradan su almıştık. Bazı ürünleri indirimli diye tercih ediyorduk büyük bir işletme olarak fakat bundan sonra tercih etmeyeceğim, kim bilir daha kaç kere böyle işinin hakkını vermeyen insanlar yüzünden mağdur olduk. Sözde güveniyoruz. O kadar ürün almamıza rağmen saygısızca ve hiçbir şekilde yardım etmeden umursamazca davrandı. Haksız para kazanma diye buna denir. Lütfen oradaki arkadaş hakkında gereği yapılsın.

31 Ocak 2024 10:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Yetkili birime kişisel bilgilerinizin paylaşılmasını ister misiniz? Bilgi vermenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Ravza
31 Ocak 2024 10:50

Verebilirsiniz. Teşekkür ederim.

31 Ocak 2024 11:04

Değerli müşterimiz, şikayetiniz ilgili birimlerimize iletilmiştir. Teşekkür ederiz.

Ay Se
10 Temmuz 2024 00:34
Ergüzel sonuçtan hiç memnun değil

Ergüzel
26 Haziran 2024 19:24
Şok Marketler Tüketici Hakkına Saygısızlık
Şok Marketler Tüketici Hakkına Saygısızlık
Salih sonuçtan memnun

Salih
29 Temmuz 2023 21:43
"Beni arayan arkadaşa teşekkür ederim. Gayet kibar anlayışlı biriydi."
Şok Market Müdürü Tarafından Yapılan Hakaret.
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
19 Ocak 2024 12:46